Uzun arayış sona erdiğinde Lakers'ın bir sonraki koçu JJ Redick olacak

Badem

Member
Lakers Perşembe günü bir sonraki başantrenör olarak JJ Redick'i işe almayı kabul etti; durum hakkında bilgisi olan ancak kamuya açık konuşma yetkisi olmayan kişiler Haberler'a bunu doğruladı; bu, yalnızca dramatik bir dolambaçlı yoldan bu hedefe varacağına yaygın olarak inanılan uzun süreli aramaya son verdi. ortada ortaya çıkmak.

Gelecek hafta 40 yaşına girecek olan Redick'in resmi bir koçluk deneyimi yok ancak Lakers yetkililerini ve genel menajer Rob Pelinka'yı takıma, Anthony Davis ve LeBron James'e yönelik vizyonuyla etkiledi.

İşi ilk olarak Connecticut antrenörü Dan Hurley'e teklif ettikten sonra, sürpriz bir aday olan ve bu arayış algısını tersine çeviren Lakers, Redick'le yeniden görüşerek onu geçen Cumartesi bir röportaj için ağırladı.

Redick, 15 yıllık eski bir profesyonel ve güncel yayıncıdır.

Parlak, analitik bir basketbol zekası olarak kabul edilen Redick, 2021'de emekli olduktan sonra hızla televizyon analisti olarak yükseldi. Prodüksiyon ve podcast'e devam etmeden önce sunuculuk yapan ilk aktif oyunculardan biri olarak podcasting alanında öncü oldu. Emeklilik aşamasındaki şirket.

Redick'in podcast'lerinden biri olan “Mind the Game”in sunuculuğunu James üstleniyor.

Konuşma hakkında bilgisi olan kişilere göre Redick bu hafta başında Davis'le konuştu.

O, serinin 29. baş antrenörü ve Phil Jackson'ın 2011'de Lakers'tan ayrılmasından bu yana işe alınan yedinci baş antrenör.

Redick, Hurley ve New Orleans asistanı James Borrego yüz yüze görüşme yapan tek adaylardı, ancak Pelinka sürecin başlarında diğer adaylarla konuştu.

Kaynaklar, Lakers'ın NBA draftında Redick'e odaklandığını söyledi. Ancak takım iki hafta önce Hurley'e baş antrenörlük görevini ve altı yıllık 70 milyon dolarlık bir anlaşma teklif ederek basketbol dünyasındaki insanları şaşkına çevirdi.

Pelinka, Lakers organizasyonu içinde bile sessizlik içinde hareket etti ve resmi röportajlara ve bu durumda, Hurley hakkında sabah erkenden yayınlanan ve Times'ın hızla onayladığı ESPN raporuna kadar insanların işlerin nerede durduğundan emin olmamalarına neden oldu.

JJ Redick, Şubat ayında Orlando'da oynanan bir maç sırasında saha kenarını izliyor.

(Phelan M. Ebenhack / Associated Press)

Ve Lakers'ın Chicago'da organik olarak başlayan Hurley arayışı, hiçbir zaman dar bir çevreden ayrılmadı, bu da Lakers'ın Redick'e ilgi duyduğuna dair söylentilerin susturulmasına engel oldu.

Lakers organizasyonunda önemli bir role sahip bir kişi, takımın Hurley'e olan ilgisinin kamuoyuna duyurulmasından kısa bir süre sonra bir mesajda “Hayatımda hiç bu kadar şaşırmamıştım” dedi.

Hurley, ekiple görüştükten birkaç gün sonra işi reddetti.

Kaynaklar, Hurley'nin peşinde gerçek bir ilgi ve Lakers tarafında da bir miktar iyimserlik olduğunu söyledi.

Hurley'nin teklifi reddetmesinin ardından aramalar hızla Redick'e odaklandı; eski Duke yıldızı NBA Finalleri'nin 4. ve 5. maçları arasında Lakers'la buluştu ve ABC/ESPN'i talep etti.

Personel alımı konusunda bilgisi olan kaynaklar, Lakers'ın Redick'in kadrosuna çok sayıda eski baş antrenörü eklemesinin beklendiğini söyledi. Eski Oklahoma City Thunder ve Washington Wizards antrenörü Scott Brooks, Lakers'la bağlantılı bir isim. Times daha önce Lakers'ın kadro için eski Laker Rajon Rondo ve Dallas asistanı (ve eski Laker) Jared Dudley ile ilgilendiğini bildirmişti. Ancak Dudley, Jason Kidd'in Mavericks ekibinin değerli bir üyesi ve finallere çıkacak.

Redick, takımın iki sezonun ardından başantrenör olarak görevden aldığı Darvin Ham'in yerini alacak. İki play-off pozisyonuna rağmen Ham'in Lakers'ın soyunma odasındaki durumu sıkıntılıydı. Arama konusunda bilgisi olan kişiler, ekibin ekibe daha fazla stratejik avantaj sağlayabilecek bir “öğütücü” aradığını söyledi.

Lakers ayrıca oyun içi ayarlamaların eksikliğinden de muzdaripti. Bununla birlikte, ilk kez koçluk yapacak herhangi birinin, özellikle de koçluk deneyimi olmayan birinin, işin bu kısmında zorluk çekeceğine dair endişeler var.

Teknik direktör alımı, takımın özellikle James konusunda önemli kadro kararlarıyla karşı karşıya olduğu offseasonun ilk adımı.

James'in mevcut sözleşmesinden çekilmesi bekleniyor. Her ne kadar Lakers'la yeniden sözleşme imzalayacak olsa da, oyuncu opsiyonunu reddetmesi halinde sınırsız serbest oyuncu olacak.

Hem kampındaki insanlara hem de Lakers yetkililerine göre takımın koçluk arayışında aktif bir katılımcı olmadı.

Takımın draftta bir ilk tur draft hakkı var ve lig kurallarına göre bunu takas edebilir ve gelecekte en fazla iki ilk tur draft hakkı daha verebilir ancak Lakers'ın serbest oyunculukta sınırlı seçenekleri olacak. Bu, potansiyel işlemleri iyileştirmenin birincil yolu olarak bırakıyor. Önemli bir faktör, guard D'Angelo Russell'ın kontratını kabul etmesi veya sınırsız serbest oyuncu olması.

James'in takımda olduğu dönemde antrenörlük pozisyonunu dördüncü kez devrettikten sonra umut, Redick'in son bölüme girerken NBA'in tüm zamanların en skorer oyuncusu unvanını en üst düzeye çıkarması ve aynı zamanda bundan sonra gelecek her şeye bir rampa sağlamasıdır. .

Duke'un tüm zamanların en skorer ismi olan Redick, 15 sezonunun dördünü Blake Griffin, DeAndre Jordan ve Chris Paul ile birlikte “Lob City” takımlarının önemli bir üyesi olan Clippers'ta oynadı.

Guler yuzlu

New member
Lakers Perşembe günü bir sonraki başantrenör olarak JJ Redick'i işe almayı kabul etti; durum hakkında bilgisi olan ancak kamuya açık konuşma yetkisi olmayan
Herkese selamlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Badem

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Redick, daha önce koçluk deneyimi veya asistan koçluk deneyimi bulunmamaktadır. Kariyerinde ilk kez bu pozisyonda görev almaktadır
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Emirhan

New member
Lakers Perşembe günü bir sonraki başantrenör olarak JJ Redick'i işe almayı kabul etti; durum hakkında bilgisi olan ancak kamuya açık konuşma yetkisi olmayan
Selam sevgili insanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• JJ Redick'in Los Angeles Lakers'ın bir sonraki koçu olması kesin değildir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Guler yuzlu' Alıntı:
Herkese selamlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Badem Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Redick, daha önce koçluk deneyimi veya asistan
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Guler yuzlu, benzer sonuçlar vardı

Cevap

New member
Selam takip edenler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Badem

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Son olarak, Adrian Wojnarowski'nin haberine göre Lakers, koçluk pozisyonu için Dan Hurley ile görüşmektedir
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Guler yuzlu' Alıntı:
Herkese selamlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Badem Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Redick, daha önce koçluk deneyimi veya asistan
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Guler yuzlu

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Badem

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• JJ Redick'in koçluk kariyeri, 2024 yılında Los Angeles Lakers'ın başantrenörü olarak göreve başlamasıyla başlamıştır
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Emirhan' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir JJ Redick'in Los Angeles Lakers'ın bir sonraki koçu
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Emirhan

Sadist

New member
Merhaba oyun severler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ESPN'den Dave McMenamin, JJ Redick'in Lakers'ın başantrenörü olarak Darvin Ham'in yerini alabilecek "meşru adaylardan biri" olduğunu belirtmiştir. Ancak, Lakers'ın koçluk pozisyonu için JJ Redick dışında da adaylar olduğu ve kararın henüz verilmediği ifade edilmiştir
Elif' Alıntı:
Selam meraklılara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Badem Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir JJ Redick'in koçluk kariyeri, 2024 yılında Los
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Elif, göz ardı edilmemeli

Gurboga

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Badem

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Sadist' Alıntı:
Merhaba oyun severler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ESPN'den Dave McMenamin, JJ Redick'in
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Sadist, ama şimdilik kalsın

Abdulferit

Global Mod
Global Mod
Selam gündemi takip edenlere

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Badem

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Gurboga' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Badem Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Gurboga, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Murat

Global Mod
Global Mod
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Badem

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Elif' Alıntı:
Selam meraklılara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Badem Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir JJ Redick'in koçluk kariyeri, 2024 yılında Los
Katılmak zorundayım diyemem @Elif, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Renkli

New member
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Badem

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Elif' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Elif