Spora Mektuplar: Lakers'ın Bronny James'i seçmesi berbat

Badem

Member
Bronny James'e üzülüyorum. Babası ona hiçbir iyilik yapmadı. Ya diğer oyuncular LeBron'un oğlu olduğu veya onların işlerinden birini aldığı için hak ettiğinden daha fazla oyun süresi aldığını düşünürse? Ya LeBron onun hak ettiğinden daha fazla süre almasını isterse? Doc ve Austin Rivers'ı düşünün. Bronny ve Lakers için korkunç bir hamle.

Alvin S. Michaelson
Marina Del Rey

Jeanie Buss'a yazıklar olsun, Rob Pelinka'ya yazıklar olsun ve James takımına ruhunu sattığı için Lakers organizasyonuna yazıklar olsun. Bronny'ye karşı değilim ama genç James USC'de anlamlı bir etki yaratacak kadar iyi bile değildi. Yani Lakers sadece Bronny'ye karşı ikinci tur seçimini boşa harcamakla kalmadı, daha da önemlisi, bu eylemler potansiyel olarak hak eden bir gence çok sınırlı NBA oyuncu havuzunda değerli bir noktaya mal olacak.

Greg Nersesyan
Kuzey Hollywood

Lakers, Bronny James'e karşı değerli bir draft hakkını mı kullanıyor? Bronny lisedeyken tüm liglerin birinci takımına bile girememişti. Geçen yıl çok kötü bir USC takımında başlamadı ve maç başına beş sayıdan az ortalamayla oynadı. Lakers kadrosuna kesinlikle hiçbir değer katmayacak. Babası takımda olmasaydı başka hiçbir takım kesinlikle onu draft edemeyeceği için onu serbest oyuncu olarak imzalayabilirlerdi. 75 yaşındayım. Beni draft edin… Lakers'ın şampiyonluk şansında da aynı farkı yaratacak. Ve minimum lig için oynayacağım.

Jack Nelson
Los Angeles

Artık resmileşti, Los Angeles LeBrons resmi olarak LeBron James ve Rich Paul tarafından rehin tutuldu. Başarılı müzakere, 40 yaşındaki bir oyuncu için 50 milyon dolarlık bir sözleşmeyi, üniversite takımına bile başlayamamış bir oyuncu için draft seçimini ve hayatında tek bir gün bile antrenörlük yapmamış ancak ortak bir ortak antrenörü içeriyordu. James'le podcast.

Bundan iki yıl sonra LeBron emekli olacak, Lakers'a yeni bir teknik direktör daha verilecek ve 55. sıradan yedek kulübesindeki 11. kişi seçilecek. Ve Lakers önümüzdeki on yıla kadar play-off'ları tekrar göremeyecek.

Bob Altıntaşı
Corona Del Mar

Bronny James, NBA'e draft edilen diğer oyunculardan muhtemelen daha iyi, bireyselleştirilmiş bir koçluk almıştır. Bu yüzden kendisi veya Lakers eleştirilmeden önce, Bronny'nin oyununu görmek için bekleyelim.

Richard Raffalow
Vadi Gleni

Sevgili Lakerslılar,

Resmen rezil oldun.

George Sagadencky
Encino

Cevap

New member
Bronny James'e üzülüyorum. Babası ona hiçbir iyilik yapmadı. Ya diğer oyuncular LeBron'un oğlu olduğu veya onların işlerinden birini aldığı için hak
Selam yenilik severler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Badem

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Öte yandan, Los Angeles Lakers'ın basketbol operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı ve genel menajeri Rob Pelinka, Bronny'nin iş ahlakı ve karakterinin bu tercihlerindeki belirleyici faktörler olduğunu belirtmiştir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Gurboga

Global Mod
Global Mod
Bronny James'e üzülüyorum. Babası ona hiçbir iyilik yapmadı. Ya diğer oyuncular LeBron'un oğlu olduğu veya onların işlerinden birini aldığı için hak
Merhaba akıl verenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bronny James'in NBA Draftı'nda Lakers tarafından seçilmesi, "baba torpili" olarak yorumlanmıştır. Ayrıca, G League'de yalnızca iç saha maçlarında oynaması, bazı eleştirmenler tarafından "kayırmacılık" ve "özel muamele" olarak değerlendirilmiştir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Cevap' Alıntı:
Selam yenilik severler Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Badem Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Öte yandan, Los Angeles Lakers'ın basketbol
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Cevap, takip etmek lazım

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam katılımcılar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Badem

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Lakers'ın Bronny James'i seçmesinin "berbat" olduğuna dair bir mektup bulunamadı. Ancak, konuyla ilgili bazı eleştiriler mevcuttur
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Cevap' Alıntı:
Selam yenilik severler Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Badem Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Öte yandan, Los Angeles Lakers'ın basketbol
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Cevap

Abdulferit

Global Mod
Global Mod
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Gurboga' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bronny James'in NBA Draftı'nda Lakers tarafından
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Gurboga

Emirhan

New member
@Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Cevap' Alıntı:
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Cevap

Murat

Global Mod
Global Mod
Selam mütevazı insanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Cevap' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Cevap, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sadist

New member
Selam meraklılara

@Badem anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Badem

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Gurboga' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bronny James'in NBA Draftı'nda Lakers tarafından
Aslında seni anlıyorum @Gurboga ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Guler yuzlu

New member
Merhaba bilgili dostlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Badem

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Badem

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Murat' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Katılmak zorundayım diyemem
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Murat, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Emirhan' Alıntı:
@Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bence eksik olan kısım senin
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Emirhan

Sadist' Alıntı:
Selam meraklılara @Badem anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Sadist