Ne kan davası? Shaq, Dwight Howard'ı Hall of Fame'de yürümeyi kabul ediyor

Badem

Member
Shaquille O'Neal-Dwight Howard Beef bitmiş gibi görünüyor.

Bu, Howard'ın bir podcast'de yapılan yorumlara tekrar ısındığı, iki eski NBA harikası arasındaki yıllarca süren kan davasının Ocak ayı kadar yakın zamanda yazılmayacağı gibi görünen bir cümle.

Ancak geçen hafta, Howard 2025 Naismith Basketbol Onur Listesi sınıfının bir üyesi olarak ortaya çıktığında, eski Orlando büyüsü ve yılın üç kez NBA savunma oyuncusu O'Neal ve diğer Famers Salonu Kareem Abdul-Jabbar ve Kevin Garnett'in Eylül ayında indüksiyonunda yer almasını istedi.

Howard, “KG, Shaq ve Kareem'in beni dışarı çıkarmasını istiyorum” diye yazdı.

Çarşamba günü düşen ancak geçen hafta kaydedilen “The Big Podcast ile Shaq ile” en son bölümünde O'Neal, Howard'ın ortak ev sahibi Adam Lefkoe tarafından isteği hakkında bilgilendirildi.

Shaq cevabından tereddüt etmedi.

“Yapacağım,” dedi. “Orada olacağım.”

Lefkoe, “Gerçekten mi?” Diye cevap verdiğinde hepimiz için konuştu.

“Tabii ki,” dedi Shaq. Bu benim adamım.

Şaşırtıcı bir şekilde, tartışma bundan sonra farklı bir yöne gitti, ancak O'Neal, bir hayranın eski Lakers takım arkadaşı Kobe Bryant ile en sevdiği anı sorduktan sonra duruma biraz daha ışık tuttu.

O'Neal ilk olarak nitelendirilebilecek çok şey olduğunu, daha sonra cümleyle başlayan bir hikayeye başladığını gösterdi, “Ben ve Dwight nihayet geçen gün buluştuk.”

Lefkoe, “Dwight Howard?” Diye sorduğunda hepimiz için tekrar konuştu.

O'Neal devam etti: “Evet, Dwight Howard. Orlando'da. Ve bana 'Benden nasıl hoşlanmıyorsun?' Diye sordu. Cevabım, 'Seni sevmediğimi düşündüren nedir?' 'Çünkü her zaman benim için çok zorsın' diyor. Ve sonra 'Kobe'de zor olduğumu düşünmüyor musun? [Dwyane Wade]? … adamlarımın bir sonraki seviyeye gitmelerini sağlamak için yaptığım şey bu.

“Bir lider olarak, bazen adamlarınızı itmelisiniz. Bazen hoşuna gidiyorlar, bazen sevmiyorlar. Ama ne gerektiğini biliyorum ve neye ihtiyacım olduğunu biliyorum. Benimle başka bir mutlak köpeğe ihtiyacım vardı. Bu yüzden Kobe'yi her kızdırdığımda biliyorsunuz ve ürünü gördünüz.

“Yani bir kez [Howard] Anladığını anladı – sanırım 'çünkü' adamım, beni asla aramadın 'gibi. Ben neden seni arayayım? Eğer takım arkadaşın olsaydım, televizyonda söylediğim her şey, yüzünüzde size söyleyeceğim şey bu. ' Bu yüzden Kobe ile en sevdiğim an – çok fazla var, ama onu kızdırmayı çok sevdim, bu yüzden sadece delirecekti. ”

Hem O'Neal hem de Howard, Orlando Magic (1992'de O'Neal, 2004'te Howard) ve Lakers ile NBA şampiyonları (1999-2000, 2000-01 ve 2001-02 mevsimlerinde O'Neal; 2019-20'de Howard). Şimdi TNT'nin “Inside the NBA” hakkında bir analist olan O'Neal, bu platformu Howard'ı eleştirmek için kullandı.

Birçoğu, Howard'ın kariyerinin başlarında O'Neal'ın Süpermen takma adını devraldığında, 2008'de NBA'nin Slam Dunk yarışmasında yarışırken ve kazanırken bir pelerin ve süper kahramanın logosunu giydiğinde ortaya çıkıyor.

Ama şimdi her şey iki eski düşman arasında iyi görünüyor, Perşembe günü Howard X'te O'Neal'a şükran duyurken, aynı zamanda iki Famers Salonu – Dennis Rodman ve Hakeem Olajuwon – onu sahnede yürümek istediği oyuncular listesine ekliyor.

Shaq seni takdir etmen adam, kg, drod, hakeem ve kareem beni basketbol cennetine götürmek bir onur olacak #hof
🙏🏾

– Dwight Howard (@dwighthoward) 10 Nisan 2025
“Shaq seni takdir adamım,” diye yazdı Howard, “KG, Drod, Hakeem ve Kareem'in beni basketbol göklerine götürmesi bir onur olacak” diye ekledi.

Diğer eski oyuncuların hiçbiri Howard'ın isteğine halka açık bir şekilde yanıt vermedi.