LeBron Takımı mı yoksa Stephen A Takımı? İşte NBA çevresindeki bazıları düşünüyor

Badem

Member
“All the Smoke” podcast'in ev sahibi Perşembe günü Instagram'da James'in tarafını aldığını belirtti.

“Tüm zaman boyunca inceleniyor [he’s been in the NBA] Ve sonunda dışarı çıktı ve sadece filtrelenmemişti, ”diyor, Clippers ile iki ve 14 yıllık NBA kariyeri boyunca Lakers ile biri olan eski bir ESPN analisti Barnes.“ Dope olan Pat Mac ile filtrelenmemiş, tutulmamış bir tutuklu. Mesela Bron'a karşı uzun süre oynadım ve onun tarafını bilmiyorum. Bir hayran olarak, ona karşı oynayan biri olarak, komik tarafı, konuşmayı Bron'un tarafını bilmek istiyorum. 22 yıl sonra her zaman sadece [taken] Yüksek yol, bundan bıkmıştı ve bir klibi bıraktı.

“Açıkçası Stephen A. onu yakalayan kişi, ama gerçekten tüm medyadaydı. … Sanırım, bazen bu adamın insan olduğunu unutuyorsunuz.”

Barnes ekledi, Smith'e hitap ediyor: “Sen benim köpeğim, ama sanırım çizgiyi geçtin.”

Ve James'e, Barnes şöyle dedi: “S.'nin konuşmaya devam et – Kobe'nin bu tarafını görmedik [Bryant] sonraya kadar. İnsanlar gerçekte nasıl olduğunu bilmek istiyorlar ve bugün onlara bir bakış attınız dostum. ”