LeBron James Courtside ile Bronny bir yaz ligi şovu yaptı

Badem

Member
Las Vegas – Thomas & Mack Center'ın içindeki kalabalık, Lakers mahkemeye çıkmadan birkaç saniye karartmaya başladı, LeBron James'in oğlunun oynadığını görmek için arenaya girmesinin neden olduğu vızıltı.

Yaşlı James, Bronny James ve Lakers'ın geri kalanı New Orleans Pelicans'a karşı Cumartesi gecesi NBA Yaz Ligi maçından önce ısınma için mahkemeye çıktı.

LeBron James'in Bronny'ye tavsiyeler vermeye başladığı ikinci yarının başlarında bir nokta vardı-Bronny'nin Lakers'ın 94-81 galibiyeti sırasında sağlam bir performans sergilemesine yardımcı olan bir cesaret.

11'e beş atışta 14 puan aldı. Dört üç puanlık denemeden birini yaptı ve aynı zamanda üç asist ve iki top çaldı.

Bronny'nin savunması da sağlamdı.

Lakers yardımcı antrenörü ve yaz lig antrenörü Lindsey Harding, “Evet, topun üzerinde oynamasını istiyoruz” dedi. “Özellikle sıkı anlarda, elindeki topu seviyorum ve bu kararları vermesini istiyorum. İstediğiniz kadar matkaptan geçebilirsiniz, ancak hiçbir şey canlı değil.

Lakers yıldızı LeBron James, takımın Cumartesi günü Las Vegas'taki NBA Yaz Ligi maçında Courtside oturuyor.

(Ethan Miller / Getty Images)

“Bundan sonra bile, koçu ile oturacak ve okumalarını izleyecek. Bazıları harika, bazıları daha iyi olabilir. … Ama bu oyun bile geliyor, ister çekim yapsın ya da olmasın, bununla ilgili değil. Doğru okumayı yapmakla ilgili.”

Bronny, mahkemenin uzunluğunu sürerek ve solak bir düzende gol atarak kalabalığı tezahürat ettikten birkaç eşya, LeBron ona talimat vermeye başladı.

“Daha fazlası. Daha fazla. Yokuş aşağı ol,” dedi LeBron.

Bir sonraki oyunda Bronny bunu yaptı, bir düzen için içeri girdi.

Dördüncü çeyreğin başlarında, Bronny taban çizgisini sürdü ve sınırların dışına çıkmış bir pas attı.

“Çekme,” dedi LeBron. “Doğru gidiyor, bu bir çekim.”

Dördüncü çeyrekte Lakers'ın tezgahının önünde Bronny'ye bir pas atıldığında, LeBron, “Kova!” Diye bağırdı.

Bronny yaptı, üç işaretçiyi deldi. Bunu, çeyrekte daha önce mahkemeye sert bir şekilde düştükten sonra ağrılı bir kalçaya bakmasına rağmen yaptı.

Oğluna yeterince koçluk yapan LeBron, yaklaşık beş dakika kaldı.

İlk çeyreğin sonlarında, Darius Bazley bir atışını engelledi ve mahkemeye çıktı.

“Git Baz,” dedi LeBron James. “Git Baz.”

Ve Bazley, bir dunk ile bitirerek yaptı.

Bazley tam bir gece geçirdi, 12 sayı ve 10 ribauntla çift çift üretti. Ayrıca beş blok atış yaptı.

“Sanırım tüm şovlarımın savunma sonunda olduğunu gösterirdim,” dedi Bazley. “Bir ila beşte bir geçiş yapabileceğimi kanıtlamaya çalışıyorum. Doğru noktalarda olabilir, jantları, tüm bu tür şeyleri koruyabilirim. Saldırgan bir şekilde, sadece sorulanları yapıyorum – saldırgan ribaund.

Oyundan sonra bantlanmış ağrılı bir ayak bileği ile bile (Harding iyi olacağını söyledi), Bazley bir izlenim bıraktı.

“Bazley inanılmaz bir defans oyuncusu,” dedi Harding. “Topu koruyabilir. Nokta koruyucusunu koruyabilir. Merkezi koruyabilir. Toptan harika bir iş çıkarır. Bazen savunucular topta harika ve topta değil, tam tersi değil, her şeyi yapabilir. Uzun. Her pozisyon için ona ihtiyacımız var ve büyük bloklardı.”

Vesaire.

Perşembe gecesi Mavericks'e karşı oynadığı maçta her iki bacağında da kramp ettiğini söyleyen Dalton Knecht Cumartesi günü oynamadı.