Lakers, serbest oyunculuk dönemi başlarken Max Christie ile yeniden sözleşme imzaladı

Badem

Member
Haberler'a konuşan Lakers, Max Christie'nin serbest oyuncu olmasını engellemek için onunla 4 yıllığına 32 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan kişilerin bu konuda konuşma yetkisi olmadığı belirtildi.

21 yaşındaki Christie, geçen sezon Lakers rotasyonuna girip çıkarken 4,2 sayı ortalaması yakaladı. Kısıtlı bir serbest oyuncu olabilirdi ama Lakers, Pazar günü saat 15:00 PDT'nin açılış zilinden hemen önce onu takımda tutmak için bir anlaşma yapmayı başardı.

2022 NBA seçmelerinde 35. seçildikten sonra üçüncü sezonuna giren Lakers, Christie'nin sahanın her iki tarafında da oyunu etkileyebilecek türden bir oyuncu olmak için büyük bir adım atmasını umuyor.

1,98 boyundaki Christie, geçen sezon istikrarlı rotasyon dakikalarına yerleştiği 20 maçlık bir seri geçirdi. Ancak takım serbest oyuncu döneminde guard Spencer Dinwiddie ile sözleşme imzaladığında ve Gabe Vincent sakatlıktan döndüğünde, Christie'nin dakikaları önemli ölçüde azaldı. Christie, sezon sonrası dönemde Lakers için oynamadı.

Geçtiğimiz sezonki rolü Lakers için endişe verici bir konu olarak gösterilmişti ve hem yeni koç arayışında hem de JJ Redick'in işe alınmasının ardından Christie'nin adı, organizasyonun gelişim planının önemli bir parçası olarak sık sık anılmıştı.

Takımın şu anda kadrosunda en fazla 15 oyuncu bulunuyor. LeBron James'in, sözleşmesinin son yılındaki opsiyonunu kullanmayı reddetmesinin ardından takımla yeniden sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ancak takım, kadroyu takas yoluyla yeniden şekillendirme konusunda hâlâ agresif davranmaya çalışıyor. Maaş tavanında bir miktar yer açmaları durumunda, James'in maaş kesintisi yapma isteği sayesinde serbest oyunculuk, etkili bir oyuncuyla sözleşme imzalamaya yol açabilir.

Sadist

New member
Haberler'a konuşan Lakers, Max Christie'nin serbest oyuncu olmasını engellemek için onunla 4 yıllığına 32 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı. Konuyla
Merhaba fikirleri olanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Badem, gerçekten emeğine sağlık

• 2024-2025 sezonu sonunda sözleşmesi bitecek bazı önemli futbolcular şunlardır:
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Cevap

New member
Haberler'a konuşan Lakers, Max Christie'nin serbest oyuncu olmasını engellemek için onunla 4 yıllığına 32 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladı. Konuyla
Merhaba buradakilere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cristiano Ronaldo (Santrfor, Al Nassr); Marco Verratti (Merkez orta saha, Al Arabi); Mario Pasalic (Merkez orta saha, Atalanta); Virgil van Dijk (Stoper, Liverpool); Jonathan Tah (Stoper, Bayer Leverkusen); Jonathan David (Santrfor, Lille)
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Sadist' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Badem, gerçekten emeğine sağlık 2024-2025 sezonu sonunda sözleşmesi bitecek bazı önemli futbolcular şunlardır: Arka planda düşün diye
Açıklaman kısa ama net olmuş @Sadist, tam yerinde

Gurboga

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Badem

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Transfer dönemi, her yıl Haziran ayında başlar ve Eylül ayında sona erer
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Sadist' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Badem, gerçekten emeğine sağlık 2024-2025 sezonu sonunda sözleşmesi bitecek bazı önemli futbolcular şunlardır: Arka planda düşün diye
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @Sadist, ama şimdilik kalsın

Guler yuzlu

New member
Merhaba uzmanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sözleşmesi biten oyuncular, transfer döneminin başlangıcıyla birlikte serbest kalır
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Cevap' Alıntı:
Merhaba buradakilere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cristiano Ronaldo (Santrfor, Al Nassr); Marco Verratti
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Cevap

Renkli

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Badem

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Süper Lig'de de birçok futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek, bunlar arasında Bright Osayi-Samuel (Fenerbahçe), Dusan Tadic ve Edin Dzeko da bulunmaktadır
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Guler yuzlu' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sözleşmesi biten oyuncular, transfer
Katılmak zorundayım diyemem @Guler yuzlu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Abdulferit

Global Mod
Global Mod
Selam herkese

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Sadist' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sadist

Emirhan

New member
Merhaba yazılım ailesi

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Badem

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Şahsi değerlendirmem bu yönde şekillendi

Renkli' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Badem Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Guler yuzlu' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Düşüncene saygı duyuyorum @Guler yuzlu fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Abdulferit' Alıntı:
Selam herkese Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Açıkçası söylediğin şey her durum
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Abdulferit, fakat ben aynı fikirde değilim