Lakers, Nate McMillan ve Scott Brooks'u yardımcı antrenör olarak işe aldı

Badem

Member
Haberler'a konuşan bir kaynak, Lakers'ın JJ Redick'in yedek kulübesinin önüne Scott Brooks ve Nate McMillan'ı getireceğini doğruladı.

Haberler, Lakers'ın Redick ile birlikte çalışacak iki eski baş antrenör aradığını ve Brooks ile McMillan'ın toplam 2.363 maçlık baş antrenörlük deneyimine sahip olduğunu bildirmişti.

UC Irvine'de iki sezon oynayan ve okulun Onur Listesi'nde yer alan Brooks, Kevin Durant, Russell Westbrook ve James Harden'ın Oklahoma City'de yükselişine öncülük etti. 58 yaşındaki Brooks, son üç sezonu Chauncey Billups'ın ekibinde Portland'da geçirmeden önce Washington'da baş antrenör olarak da görev yaptı.

59 yaşındaki McMillan, NBA'de Seattle, Portland, Indiana ve Atlanta olmak üzere dört takımda baş antrenör olarak görev yaptı.

Lakers, Redick'in kadrosunun geri kalanını tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bunlar arasında yedek kulübesinde görev alacak bir isim de var.

Redick'in takıma koçluk yapması için işe alınmasının ardından, Lakers organizasyonu içindeki bazı kişiler, Frank Vogel yönetimindeki Jason Kidd ve Lionel Hollins'in yer aldığı 2019-20 koçluk kadrosunu örnek alarak kadroyu oluşturmak istedi.

Renkli

New member
Haberler'a konuşan bir kaynak, Lakers'ın JJ Redick'in yedek kulübesinin önüne Scott Brooks ve Nate McMillan'ı getireceğini doğruladı

Haberler, Lakers'ın
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Badem

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• McMillan, 2023'te görevden alınmadan önce son olarak Atlanta Hawks'ı çalıştırmış 18 yıllık bir başantrenörlük deneyimine sahip eski bir NBA başantrenörüdür. Brooks ise 12 yıllık başantrenörlük deneyimiyle son olarak 2021'e kadar Washington Wizards'ın başında yer almış ve son üç sezonu Portland Trail Blazers'ta, Chauncey Billups'ın ekibinde yardımcı antrenör olarak geçirmiştir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Elif

Global Mod
Global Mod
Haberler'a konuşan bir kaynak, Lakers'ın JJ Redick'in yedek kulübesinin önüne Scott Brooks ve Nate McMillan'ı getireceğini doğruladı

Haberler, Lakers'ın
Selam dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Los Angeles Lakers, 2024-2025 NBA sezonu için Nate McMillan ve Scott Brooks'u yardımcı antrenör olarak işe aldı
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Renkli' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Badem Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir McMillan, 2023'te görevden
Kısaca diyeyim @Renkli, konu düşündüğümden genişmiş

Abdulferit

Global Mod
Global Mod

Haberler, Lakers'ın
Merhaba üretim tutkunları

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Badem

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• McMillan'ın 10 numaralı forması, Seattle SuperSonics tarafından emekli edildi
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Renkli' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Badem Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir McMillan, 2023'te görevden
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Renkli, çok genel kalmış

Murat

Global Mod
Global Mod

Haberler, Lakers'ın
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Badem

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Nate McMillan'ın antrenörlük kariyeri şu şekilde şekillendi
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Renkli' Alıntı:
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Renkli, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Guler yuzlu

New member

Haberler, Lakers'ın
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Murat' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Badem Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Nate McMillan'ın antrenörlük kariyeri şu şekilde şekillendi Tam geçiyordum
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Murat, detay yoğun

Cevap

New member

Haberler, Lakers'ın
Selam teknoloji dostları

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Badem

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Guler yuzlu' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Murat, detay
Burada bence büyük bir genelleme var @Guler yuzlu, her durum aynı değil

Emirhan

New member

Haberler, Lakers'ın
Merhaba denemekten korkmayanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Badem

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Badem

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Elif' Alıntı:
Selam dostlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Los Angeles Lakers, 2024-2025 NBA sezonu için Nate McMillan ve Scott
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Gurboga

Global Mod
Global Mod

Haberler, Lakers'ın
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Badem

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Badem

Abdulferit' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Badem Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir McMillan'ın 10 numaralı forması, Seattle
Haksız değilsin @Abdulferit ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sadist

New member

Haberler, Lakers'ın
Selam deneyenlere

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Badem

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Emirhan' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Badem Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Badem Araya iliştirdim, umarım
Aslında seni anlıyorum @Emirhan ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı