Lakers, Dallas'ta Luka Doncic'i destekleyen daha sıkı Bond'u dövüyor

Badem

Member
Dallas – Başka herhangi bir yol oyunu için Luka Doncic, takım otobüsünde arenaya gelirdi. Bunun için, altı tekerlekli mini tank olan bir kıyamet cehennem ateşine çekildi.

Doncic'e bakın, bu gerçekten bir yol oyunu değildi. Gerçekten de bir ev oyunu değildi. Lakers'a sevdiği bir takım ve şehirden takas edildikten sonra bu garip dünyaya sıkışmış 26 yaşında bir yıldızdı, hayatı garajını boşaltmak için zaman bırakmayan tek bir telefon görüşmesinde yükseldi.

Otobüse binmek yerine tankı sürdü.

Doncic Çarşamba günü Dallas'taki oyuna girerek kendi başına uygundu.

Luka Doncic bankta oturuyor ve eski ekibi The Mavericks bir video izlerken Çarşamba gecesi Dallas'ta onurunda oynadı.

(LM Otero / Associated Press)

Şimdilik beklenti, 1 Şubat'ta gişe rekorları kıran ticaretten bu yana inşa ediyordu, mavericks'in üzüntü, öfke ve terk edilmesi karışımı ile ayrılmasını açıkça yas tutan ve protesto eden bir hayran kitlesine dönüşü. Arena dışında, bir bar 77 numaralı onuruna 7.77 dolarlık atış yaptı, bir koşucu Doncic'in vakfı için para toplamak için American Airlines Center çevresinde 77 tur aldı.

Koltuklara dökülen gömlekler dedi ki Hvala za vse – Sloven'de “Her şey için teşekkürler”.

Tamamen onunla ilgiliydi.

Ancak Lakers, ilk altı tohum ve playoff noktasını karşılamak için 112-97 kazandıkça Çarşamba günü başka bir şey oldu.

Doncic'in anı? Bir bütün olarak Lakers hakkında oldu, grup aynı gözyaşlarını ağlıyor, aynı duygularla savaşıyor ve onları playofflara itebilecek bir nefesle kutlıyor.

Bu his, oyun öncesi haraç videosundan son boynuza kadar gece boyunca köpürdü ve Doncic'in son sepetinden sonra, 45'inin en kolay iki puanı olabilecek düz ayaklı üç metrelik bir itme atışından sonra güçlendi.

Dallas teslim olmak için zaman aşımı aradıktan sonra banka yürürken, Rui Hachimura onunla kocaman bir gülümsemeyle tanıştı. Austin, Doncic ile birlikte ulumaya ve sandıkları çarptı. Dorian Finney-Smith ve Doncic koreograflı el sıkışmalarını yaptılar.

Ve son olarak, LeBron James onunla teslim edebileceği en büyük kucakla tanıştı.

James, “Kariyerimde çok anlar yaşadım. Bazı eski takım arkadaşlarına karşı oynadım. Eski takımlara karşı oynadım. Yok oldum, tezahürat oldum, her şey oldum. Her şey. Hepsini gördüm,” dedi James. “Ve hiç zayıflatamayacağınız bir şey sadece bir insanın arkasındaki duygu. Ve bu gece devam eden çok fazla duygu, çok fazla Hoopla devam ediyordu ve basketbol oyunu ne kadar sarıldı, insan tarafı devreye girdi.

“Sadece Luka için değil, top kulübümüz ve benim için.”

Artık bir Doncic anı değildi; Lakers anıydı.

Bu kucaklama, Mavericks'in ilk kez ziyaretçi bir oyuncu olarak ilan etmeden önce skorbordda iki dakikalık bir haraç videosu oynadığı maçtan hemen önceki anlardan beri inşa ediyordu.

Doncic tek başına bankta oturdu, video ekranından yüzünü gizlemek için kullandığı havluya baktı. Ve izlerken, Lakers antrenörleri ve oyuncuları Doncic'i çıplak olarak maruz kalan duygulara çekerek izlediler.

“Koç, Luka'nın ağladığını görünce ağlamaya başladı,” dedi Reaves Times'a. “[Assistant coach Greg St. Jean] ağlamaya başladı. Dürüst olmak gerekirse, ona bakmak istemedim çünkü oraya bakıyordum ve titreme alıyordum. Ben de 'Bu adama bakarsam ve duyguyu görürsem, muhtemelen üzüleceğim gibi.'

“Bence soyunma odasındaki herkes aynı duyguya sahipti.”

James, Doncic ilan edildikten sonra bir oyun öncesi kucaklama için oradaydı, yeni takım arkadaşıyla paylaşması için bir an daha.

Ve sonra Kıyamet Hellfire'ı getirdi ve ilk yarıda 31 puan aldı.

Laker Rui Hachimura, takım arkadaşı Luka Doncic'e sarılır ve eski ekibine karşı duygusal bir galibiyet sırasında başarısını kutlar

Laker Rui Hachimura, takım arkadaşı Luka Doncic'e sarılır ve eski takımı Mavericks Çarşamba günü Dallas'ta duygusal bir galibiyet sırasında başarısını kutlar.

(LM Otero / Associated Press)

“Güzel bir an,” dedi teknik direktör JJ Redick. “Videonun harika olduğunu düşündüm, ama bence sadece gitme yeteneği …

“Işıklar açılıyor. Bahşiş topu için mahkemeye çıkarken hala gözyaşı gözlü. Duygusal bir karar vermek için bu tür bir performans sergilemek için insanüstü.”

Prime playoff pozisyonu için ittiklerinde, Lakers (49-31), özellikle Denver ve Oklahoma City'deki patlama galibiyetlerinde büyük mahkeme bağlantısı anları gösterdi. Bu tahviller Çarşamba günü sadece duygusal roller coaster'ı Doncic ile yalnız yüzleşmesini sağlamak yerine sürdükleri için sıkılıyor gibi görünüyordu.

“Herkes antrenörlerden oyunculara kadar sırtım vardı,” dedi Doncic. “Ve burada özel bir şey inşa etmeye çalışıyoruz ve bu gerçekten, gerçekten çok güzeldi.”

Dördüncü çeyrekte mahkemeden çıktıktan sonra hissetmişti, kalabalık ve takım arkadaşları, Lakers'ın topakları heyecanla sıçrarken adını zikrediyorlardı. Redick, St. Jean ile önce James ile kucaklandığını fark ettiklerini söyledi.

“Seni bir araya getirebilir. Seni yaklaştırabilir. Asla bilemezsin. NBA kararsız bir şey. Greg ve ben, o an olduğu gibi konuşuyorduk, hem bazı duygularla mücadele ediyor.

“Bu, bir NBA şampiyonluğu kazanacağımız veya konferans finallerine ulaşacağımız anlamına mı geliyor? Bilmiyorum. Ama bu herkes için harika bir andı.”

Reaves, “Bence, kısa bir süre içinde, birbirimizi ne kadar önemsediğimizi gösteriyor” dedi.

Sadece Doncic için bir gece değildi; Bir şampiyonluk için bir playoff kovalamacasına başlamaktan takım günleri için biriydi. Ve James ve Doncic için ilk sezonlarına girdikleri ortaklıklarını güçlendirdikleri için bir geceydi.

“Onun oyuna sahip olması için,” dedi James, “benim bir parçası olmak, oyunu kazanmasına yardımcı olmanın bir parçası olmak için – 'çünkü bunun her şeyden daha fazla ne kadar önemli olduğunu biliyorum – yolculuğumuzda sadece başka bir adımdı.”