Lakers, baş antrenörlük görevi için UConn'dan Dan Hurley'i takip etmeye hazırlanıyor

Badem

Member
Takımın planları hakkında bilgisi olan ancak kamuoyuna konuşma yetkisi olmayan kaynaklara göre Lakers, baş antrenörlük pozisyonunu UConn koçu Dan Hurley'e teklif etmeyi planlıyor.

Lakers'ın Hurley'i üniversite basketbolundan uzaklaştırma konusunda oldukça motive olması nedeniyle tarafların önümüzdeki günlerde tartışmaları artırması bekleniyor.

ESPN'den Adrian Wojnarowski haberi ilk olarak Perşembe sabahı erken saatlerde bildirdi ve sadece lige değil, aynı zamanda Lakers'ın kendi binasına da bir şok dalgası gönderdi.

Üst düzey bir yetkili, “Hiç bu kadar şok olup olmadığımı bilmiyorum” dedi.

Haftalardır dış beklentiler, Lakers'ın en sonunda eski NBA oyuncusu ve mevcut yayıncı JJ Redick'i takımın bir sonraki koçu olarak hedefleyeceği yönündeydi.

Ancak üst kademede bu değerlendirme, tamamen açık bir süreç konuşulmasıyla karşılandı ve bazıları Redick'in spekülasyonunu sadece “gürültü” olarak değerlendirdi.

Bu ısrarın doğru olduğu ortaya çıktı.

İç/dış dinamikler, Lakers'ın genel menajer Rob Pelinka ve takım sahibi Jeanie Buss'un göreceli bir gizlilik içinde takip ettiği yol konusunda pek çok kişinin kafasını karıştırdı.

Lakers, Hurley'de, geliştirme konusunda deneyimli ve kazanan bir program oluşturucu bulmayı umuyor. Takımın içindekiler, arayışlarının ilk günlerinden bu yana bir sonraki koç için uzun vadeli isteklere sahip oldular.

Hurley, UConn adına son iki NCAA turnuvasını kazandı; modern kolej basketbolunda inanılmaz bir başarı; Huskies, Mike Krzyzewski'nin Duke ile birlikte olduğu 1992'den bu yana arka arkaya ikinci şampiyon oldu.

Lakers'ın 2004'te Krzyzewski'yi işe almayı denediği ve başarısız olduğu biliniyor.

Ekip geçen hafta New Orleans'ın baş asistanı James Borrego ile resmi görüşmeler gerçekleştirdi ve bir grup adayla daha az resmi yollarla konuştu; bu listede Redick ve Boston'dan Sam Cassell, Minnesota'dan Micah Nori ve ligdeki en iyi asistanlar yer alıyor. Denver'ın David Adelman'ı.

Renkli

New member
Takımın planları hakkında bilgisi olan ancak kamuoyuna konuşma yetkisi olmayan kaynaklara göre Lakers, baş antrenörlük pozisyonunu UConn koçu Dan Hurley'e
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Guler yuzlu

New member
Takımın planları hakkında bilgisi olan ancak kamuoyuna konuşma yetkisi olmayan kaynaklara göre Lakers, baş antrenörlük pozisyonunu UConn koçu Dan Hurley'e
Selam sevgili topluluk

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Badem

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Renkli' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin
Belki haklısın @Renkli, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Abdulferit

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Badem

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Guler yuzlu' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Badem Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Belki haklısın @Renkli
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam yazılım camiası

@Badem, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Abdulferit' Alıntı:
Selam sevgili forum Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Badem Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Abdulferit, kıyaslamak ilginç

Cevap

New member
Selam dostlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Badem, gerçekten emeğine sağlık

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Guler yuzlu' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Badem Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Belki haklısın @Renkli
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Guler yuzlu

Emirhan

New member
Merhaba buradakilere

@Badem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Renkli' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin
Dürüst olayım @Renkli, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Murat

Global Mod
Global Mod
@Badem anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

Cevap' Alıntı:
Selam dostlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Badem, gerçekten emeğine sağlık Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Genel olarak iyi anlatmışsın ama
Bu bakış açını anlıyorum @Cevap, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Elif' Alıntı:
Selam yazılım camiası @Badem, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bazı ülkelerde bu

Emirhan' Alıntı:
Merhaba buradakilere @Badem okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Dürüst olayım