Lakers, baş antrenörlük görevi için JJ Redick ile resmen röportaj yaptı

Badem

Member
Lakers, Cumartesi günü eski oyuncu ve mevcut yayıncı JJ Redick'i bugüne kadarki en resmi röportajında ağırladı; organizasyonun birçok üyesi eski Duke yıldızıyla takımın boş baş antrenörlük pozisyonu hakkında konuştu.

Bu adım, takımın koçluk arayışında harici bir favori olarak merkezi bir figür olan, NBA draft grubundaki ilk temastan sonra önde olduğu varsayılan ve şimdi potansiyel olarak başkan yardımcısı ve başkan yardımcısı ile görüşmenin son adayı olan Redick için önemli bir adım. genel menajer Rob Pelinka, takım sahibi Jeanie Buss ve Lakers'ın diğer önemli isimleri.

Organizasyon içinden bazıları, takımın 26-27 Haziran'daki NBA draftından önce mutlaka bir koç tutmasına gerek olmadığını söylese de, ilk üçe kadar takas yapma olasılığı da dahil olmak üzere kadroyla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar var. -Draft gecesinde yuvarlak seçimler (bu yıl 17. sırada ve 2029 ve 2031'de korunmasız ilkler).

Lakers daha önce New Orleans yardımcı antrenörü James Borrego ve Connecticut baş antrenörü Dan Hurley'i ağırlamıştı. Ekip, Hurley'e işi teklif etti ancak o, Huskies'te kalmak için altı yıllık, 70 milyon dolarlık bir anlaşmayı geri çevirdi.

Darvin Ham'in yerini alacak isim arayışı bir aydan fazla sürdü ve Pelinka süreci ilk olarak bir dizi gayri resmi görüşme yoluyla yürüttü. Ekip, Borrego, Hurley ve Redick'in yanı sıra Boston asistanı Sam Cassell, Denver asistanı David Adelman ve Minnesota asistanı Micah Nori'nin de aralarında bulunduğu bir grup adayla da görüştü.

Durum hakkında bilgisi olan ancak kamuya açık konuşmaya yetkili olmayan kişilere göre Redick, Ham'in kovulmasından bu yana Pelinka ile birçok kez görüştü.

Ancak araştırmanın ilk aşamalarından itibaren Redick, dışarıdan gözlemciler tarafından aday olarak görülüyordu. Lakers'ın arayışında ön plana çıkmadan önce kısa süreliğine Charlotte'taki açılışla ilişkilendirildi.

Dahili baskılara rağmen Lakers açık ve geniş kapsamlı bir arama yürütüyordu, rakip NBA yöneticileri Lakers'ı defalarca Redick'e bağladı. Ekibin Hurley'i takip etmesi, Lakers'ın araştırmasının bilinen adayların ötesine uzandığını kısmen gösterdi.

Başarılı bir podcast şirketi kuran Redick, LeBron James'le birlikte “Mind the Game” adlı bir programa ev sahipliği yapıyor; burada ikili basketbol stratejisi ve oyun çağrısı hakkında daha derinlemesine konuşuyor.

Anlaşmadan vazgeçmesi halinde bu yaz sınırsız serbest oyuncu olabilecek James, Lakers'ın arayışına doğrudan dahil olmadı.

Redick şu anda NBA Finallerini yayınlıyor ve Lakers'ın onu başantrenör olarak işe almadan önce ESPN/ABC'deki sorumluluklarını tamamlamasını bekleyeceği yönünde yaygın bir spekülasyon var.

Ancak takım, iki hafta önce Borrego'yu yüz yüze görüşmeler için ağırlamıştı ve geçen hafta Hurley'e olan ilgileri kamuoyuna duyurulduğunda basketbol dünyasını şok etmişti.

Redick'le Lakers, yalnızca NBA'e ilk kez koçluk yapacak bir koçla değil, herhangi bir düzeyde anlamlı bir koçluk deneyimi olmayan biriyle de kumar oynayacaktı. Redick, parlak bir basketbol zekasına sahip, son derece analitik bir düşünür olarak kabul ediliyor. NBA'de 15 sezon boyunca forma giydi ve Clippers'ta bir süreliğine de olsa NBA'in en iyi üçlük atan oyuncularından biri haline geldi.

Duke'ta tüm zamanların en skorer ismi ve Division I erkek basketbolunda tüm zamanların 22. oyuncusudur.

Personel yazarı Broderick Turner bu rapora katkıda bulunmuştur.

Sadist

New member
Lakers, Cumartesi günü eski oyuncu ve mevcut yayıncı JJ Redick'i bugüne kadarki en resmi röportajında ağırladı; organizasyonun birçok üyesi eski Duke
Selam maceraperestler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Redick, daha önce NBA'de oyuncu olarak uzun yıllar hizmet etmiş ve 2021 yılında basketbolu bırakmıştır
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Cevap

New member
Lakers, Cumartesi günü eski oyuncu ve mevcut yayıncı JJ Redick'i bugüne kadarki en resmi röportajında ağırladı; organizasyonun birçok üyesi eski Duke
Selam düşünce insanları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Badem

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Los Angeles Lakers, başantrenörlük görevi için JJ Redick ile resmen röportaj yaptı ve 25 Haziran 2024 tarihinde Redick'in takımın başına geçtiği resmi olarak açıklandı
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Sadist' Alıntı:
Selam maceraperestler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Redick, daha önce NBA'de oyuncu olarak uzun
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sadist, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Guler yuzlu

New member
Selam sevgili insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Badem

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• JJ Redick'in antrenörlük kariyeri, 2024 yılında Los Angeles Lakers'ın başantrenörü olarak göreve başlamasıyla başlamıştır
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Sadist' Alıntı:
Selam maceraperestler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Redick, daha önce NBA'de oyuncu olarak uzun
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Sadist, bence de durum böyle ilerliyor

Abdulferit

Global Mod
Global Mod
Selam biraz göz atanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Badem

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Redick'in profesyonel olarak antrenörlük kariyeri bulunmaması tartışma konusu olmuş, ancak Lakers yönetimi, genç antrenörün hırsına ve azmine güvendiklerini belirtmiştir
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Cevap' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Badem Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Los Angeles Lakers, başantrenörlük görevi için JJ Redick
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Cevap, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Elif

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji severler

@Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Antrenörlük kariyerinde ilk kez NBA seviyesinde görev alan Redick, kendisine meydan okunmadığı sürece oyuncularıyla şut yarışması yapmayacağını belirtmiştir
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Cevap' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Badem Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Los Angeles Lakers, başantrenörlük görevi için JJ Redick
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Cevap

Murat

Global Mod
Global Mod
Merhaba fikirleri olanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Badem

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Abdulferit' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Badem Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Redick'in
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Abdulferit, fakat ben aynı fikirde değilim

Renkli

New member
Selam herkese iyi sohbetler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Badem

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Murat' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Badem Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Abdulferit, fakat ben aynı
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Murat, özellikle pratik tarafı çok farklı

Gurboga

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Renkli' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Badem Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bana
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Renkli

Murat' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Badem Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım İyi niyetli yorumun için
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Murat, bazı yerler eksik

Elif' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler @Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Elif, fazlaca iddialı geldi