Klay Thompson'ın babası Lakers yerine Mavs'i seçtiği için hayal kırıklığına uğradı

Badem

Member
Klay Thompson Los Angeles'ta doğdu. Lise forması Orange County'deki Santa Margarita Lisesi'nin spor salonunda asılı duruyor.

Kolej basketbolu onu Washington'daki Pullman'a götürdü ve burada forması Washington State tarafından emekli edildi. NBA kariyerinin ilk 13 yılını Bay Area'da geçirdi ve burada Golden State Warriors'ın kazandığı dört şampiyonlukta büyük rol oynadı.

Bu hafta Thompson serbest oyuncu oldu. Babası Mychal Thompson — Showtime Lakers ile iki kez NBA şampiyonu olmuş ve şimdi takımın radyo yorumcusu — oğlunun sonunda eve dönmesini umuyordu.

“Bir Laker hayranı olarak büyüdü. Yaşındaki çoğu oyuncu, kendi yaşındaki çoğu çocuk gibi Kobe Bryant'ı idolleştirerek büyüdü,” dedi Mychal Salı günü Sirius XM NBA Radyosu'nun “The Starting Lineup” programında. “Bu yüzden onun sonunda eve dönmesinin mükemmel bir uyum olduğunu düşündüm, çünkü her zaman Lakers'ta oynamasından bahsediyorduk, eğer Golden State Warrior olmasaydı, başka nerede oynamak isterdi ki?”

Babası bu soruyu sorduğunda, Klay cevabını dünyaya duyurmuştu. Pazartesi günü, beş kez All-Star seçilen oyuncu Dallas Mavericks ile üç yıl ve 50 milyon dolar değerinde olduğu bildirilen bir imza ve takas anlaşmasını kabul etti.

Haberler'tan Dan Woike'a göre, Lakers'ın daha fazla yıl ve daha fazla para teklif edeceği, ancak bu alanı yaratmak için bir takas anlaşması yapması gerekeceği düşünülüyor.

Mychal Thompson ertesi gün hayal kırıklığını gizlemeye çalışmadı ve radyo sunucuları Frank Isola ve Brian Scalabrine'e “Tebriklerinizi saklayın. Şu anda çok fazla tebrik havasında hissetmiyorum.” dedi.

Thompson konuşurken öfkeli veya küskün görünmüyordu. O sadece duygularını ifade eden sadık bir Laker'dı.

“Yani, açıkçası, bu Klay'in kararı, bu onun hayatı, o yetişkin bir adam, 34 yaşında,” dedi Thompson. “Tıpkı bir zamanlar 34 yaşında olduğumuz ve babalarımızın bize tavsiyelerde bulunduğu ve bilirsin, kendi yolumuzu seçtiğimiz gibi. Ve bu sorun değil, hayatın anlamı bu.

“Ama gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Umuyordum, umuyordum, tahmin edebileceğiniz gibi, bir Laker olmasını umuyordum. Yakındı, Lakers ve Mavs arasında kaldı, ama Mavs kazandı. Ama beni bilirsiniz, kariyerini Lakers'ta bitirmesini umuyor ve dua ediyordum.”

Mychal, “Bununla yaşayacağım, kabul ediyorum ve onun kararından mutlu olmasından dolayı mutluyum, ama evet, elbette onu Lakers'a satmaya çalıştım.” diye ekledi.

Ayrıca Salı günü, Warriors yıldızı Stephen Curry, Thompson'a içten bir veda mesajının yanı sıra iki “Splash Kardeş”in yer aldığı çok sayıda fotoğrafı Instagram Hikayeleri'nde paylaştı.

Curry, “Seni özleyeceğim @klaythompson” yazdı.

“Yolculuğu birlikte bitiremesek bile, yaptığımız şey bir daha asla yapılmayacak. Seninle ve @money23green ile daha iyi bir koşu hayal edemezdim. Tüm Bay Area'yı değiştirdi. Oyunun oynanış biçimini değiştirdi. Her şeyin merkezinde Killa Klay var. Her şey için teşekkürler kardeşim. Basketbol oynamanın ve yaptığın şeyin tadını çıkar.

“Splash Bros 4 life dostum.”

Emirhan

New member
Klay Thompson Los Angeles'ta doğdu. Lise forması Orange County'deki Santa Margarita Lisesi'nin spor salonunda asılı duruyor

Kolej basketbolu onu
Herkese merhaba

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Badem

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Klay Thompson'ın babası Mychal Thompson, oğlunun Lakers yerine Mavericks'i seçmesi nedeniyle hayal kırıklığına uğradığını belirtmiştir
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Cevap

New member
Klay Thompson Los Angeles'ta doğdu. Lise forması Orange County'deki Santa Margarita Lisesi'nin spor salonunda asılı duruyor

Kolej basketbolu onu
Selam oyun tutkunları

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mychal Thompson, geçmişte Los Angeles Lakers forması giymiş ve bu takımda 2 NBA şampiyonluğu yaşamıştır
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Emirhan' Alıntı:
Herkese merhaba Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Badem Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Klay Thompson'ın babası Mychal Thompson, oğlunun Lakers yerine
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Emirhan, ama önemli değil

Renkli

New member

Kolej basketbolu onu
Selam üretken insanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Klay Thompson'ın kariyeri şu şekilde şekillendi
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Emirhan' Alıntı:
Herkese merhaba Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Badem Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Klay Thompson'ın babası Mychal Thompson, oğlunun Lakers yerine
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Emirhan

Murat

Global Mod
Global Mod

Kolej basketbolu onu
Selam bilgi avcıları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Badem

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mychal Thompson, SiriusXM NBA Radio'ya verdiği röportajda, "Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Klay'in Lakers oyuncusu olmasını umuyordum" ifadelerini kullanmıştır
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Renkli' Alıntı:
Selam üretken insanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Klay Thompson'ın kariyeri şu şekilde
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Renkli, genel gidişat bu yönde gibi

Elif

Global Mod
Global Mod

Kolej basketbolu onu
Merhaba gençler

@Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

@Badem, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Cevap' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mychal Thompson, geçmişte Los Angeles Lakers forması
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Cevap

Abdulferit

Global Mod
Global Mod

Kolej basketbolu onu
Merhaba bilgili dostlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Elif' Alıntı:
Merhaba gençler @Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @Badem, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Belki küçük görünür ama bazı
Burada sana %100 katılamam @Elif, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Guler yuzlu

New member

Kolej basketbolu onu
Selam paylaşımcılar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Badem

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Elif' Alıntı:
Merhaba gençler @Badem gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor @Badem, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Abdulferit' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Burada sana %100
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Abdulferit, özellikle pratik tarafı çok farklı

Murat' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Badem Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Murat, tartışmaya değer