Kevin Love'ın babası ve Mike Love'ın kardeşi eski alakta stan love 76 yaşında öldü

Badem

Member
Pop müziğine dalmış son derece yaratıcı bir Güney Kaliforniya ailesinde yetiştirilen Stan Love, Inglewood Morningside High ve Oregon Üniversitesi'nde oynadıktan sonra NBA'de – Lakers da dahil olmak üzere dört yıl oynayarak şöhret için farklı bir yol izledi.

Oyun kariyeri sona erdiğinde, 6 metrelik 9, 215 kiloluk aşk ailesine yakın kaldı. Kardeşi Mike Love, Beach Boys'un kurucu bir üyesiydi ve Stan Love, 1970'lerin sonlarında ve 80'lerin başında kuzeni Brian Wilson için bir insan kalkanı görevi gören gruba önemli bir yardımcı oldu.

“Bunlar kaotik yıllardı,” dedi Love 2019'da Portland Tribune'e.

Aşk sonunda 1986'da Karen Love ile evlendikten sonra Oswego Gölü'ne yerleşti. Bir kızı Emily ve babasını NBA'ye kadar takip eden iki oğlu Collin ve Kevin vardı.

17. sezonunda beş kez All-Star olan Kevin Love, babasının Pazar günü sosyal medyada ölümünü açıkladı. Stan Love 76 yaşındaydı. Ölüm nedeninden bahsedilmedi.

“Baba, uzun süre savaştın,” diye yazdı Love Instagram'da. “Son 6 aydır bu en zor streç. Son birkaç hafta olduğuna tanık olmak için en acı verici. Ve sonunda bile bozulmaya devam ederken – seni hala bir dev olarak gördüm. Koruyucu. İlk kahramanım.

“Son bölümünüzde sizden sürekli duyduğumuz kelimeler, bu kadar sevgi dolu bir aileye sahip olduğunuz için ne kadar kutsanmışsınızdı. Ve karşılığında karınızı ve çocuklarınızı ne kadar sevdiğiniz.

“O nefes geldi. Ve şimdi dinlenme zamanı.”

Stan Love, 1971 NBA Taslağında Baltimore Bullets tarafından dokuzuncu genel olarak hazırlandı ve dört mevsimde 226 maçta 6.8 sayı ve dört ribauntla kurşun ve lakers ile hazırlandı. Ayrıca Amerikan Basketbol Assn'de San Antonio için 12 oyun oynadı.

Oregon'da üç yıllık bir başlangıç olarak Love, iki kez birinci takım All-Pac-8 konferansıydı ve 21.1 puan ve 10.4 ribaunt kariyer ortalamaları yayınladı. Bir oyunda 12 kez, en çok program tarihinde 30 veya daha fazla puan aldı. 1994 yılında Oregon Onur Listesi'ne girdi.

Love, NBA kariyerinden sonra vites değiştirdi, 1977'de Beach Boys müziğinin arkasındaki yaratıcı deha olan ancak müthiş yetenekleri akıl hastalığı ve madde bağımlılığı tarafından tehlikeye atılan Wilson'ın tam zamanlı bir koruyucusu ve bakıcısı oldu. Love beş yıl boyunca grupla gezdi.

Love, Portland Tribune'e, bu süre zarfında Brian'ın kardeşi ve Beach Boys davulcu Dennis Wilson'ın Brian'a kokain tedarik ettiğini söyledi. Bir noktada, Love bir son vermeye karar verdi. O ve eski Oregon futbolcu Rocky Pamplin polis memuru olarak poz verdiler, Dennis'in Bel Air evine girdi ve onu dövdü.

Aşk 750 dolar para cezasına çarptırıldı, altı ay gözaltı süresine yerleştirildi ve karşılıklı bir sınırlama emri verildi.

“Sence [Dennis] Mesajı aldım mı? ” Aşk 2019'da dedi. “Brian, birçok zihinsel zorluğa sahip çok kırılgan bir birey. Birinin ona kokainlere erişmesi için – bu beni kızdırdı. İnsanlar hak ettiklerini alıyorlar. ”

82 yaşındaki Brian Wilson, birincil bakıcısı olan eşi Melinda Wilson'ın ölümünden dört ay sonra Mayıs 2024'te bir konservatuarın altına alındı. 84 yaşındaki Mike Love, grubun ön adamı olmaya devam ediyor.

“Mike, bu markayı tutmak ve bunları tüm bu yıllar boyunca turneye çıkarmak için inanılmazdı,” dedi Love. “Demografi, gençlerden 80 yaşındakilere kadar herkes. Büyük bir çalışma grubu bir araya getirdiler.”

Aşklar Baldwin Hills'te büyüdü ve Stan Milt ve Glee Love'ın altı çocuğunun dördüncüsü oldu. Milt bir Union Sac Metal işçisiydi ve Glee piyano oynamaktan ve şarkı söylemekten zevk alıyordu. Kuzenleri Wilsons, yakındaki Hawthorne'da yaşıyordu ve 1961'de Beach Boys'u kurdu. Brian, Carl ve Dennis Wilson ve ritim gitaristi Al Jardine gençlerdi ve Mike Love 20'li yaşların başındaydı.

Stan, “Büyürken oturma odamızda bir çello, bir arp, bir Steinway piyano ve diğer enstrümanlar vardı” dedi. “Bir araya gelip şarkı söylerdik. Annem sanatları itti. 12 yaşında Hollywood Bowl'da operayı izledim. Müziği seviyorum ve bir melodi taşıyabilirim, ama hiçbir enstrüman oynamıyorum.”

Aşk kesinlikle basketbol oynayabilir ve bu beceriyi hayatı boyunca babasına yakın kalan eski bir UCLA yıldızı Kevin'e geçti.

“Baba, oğlun olmaktan gurur duyuyorum,” Kevin Love Sunday Instagram'da. “Tek umudum benimle gurur duyuyorsun. Tek istediğim buydu. Her şey için teşekkür ederim.”