D'Angelo Russell, Lakers'taki oyuncu opsiyonunu kullanacak

Badem

Member
Takas görüşmelerinde adı sık sık anılan bir oyuncu olan Lakers guardı D'Angelo Russell, karar hakkında bilgisi olan ancak kamuya açık konuşmaya yetkili olmayan kaynaklara göre kontratının son yılını tercih etmeye karar verdi. Anlaşmanın değeri 18,7 milyon dolar.

Russell, sahada %45.6 ve üç sayılık atışlarda %41.5'lik isabet oranıyla ortalama 18 sayı ve 6.3 asist üretti. Geçtiğimiz sezon attığı 226 üçlük, bir franchise rekoruydu.

Cuma günü Louisville, Ky.'de memleketindeki hayırseverliğinin tanınması amacıyla “D'Angelo Russell Günü” idi.

Russell'ın adı, Lakers'a geri döndüğü dönemde istikrarsız playoff performanslarının ardından takas söylentilerinin bir parçası olmuştu.

28 yaşındaki Russell ve Christian Wood, oyuncu seçeneklerini kullanan tek Lakers değil. Atletik'e göre, Jaxson Hayes anlaşmaya katılıyor. Cam Reddish ve LeBron James'in seçeneklerine karar vermek için Cumartesi gününe kadar süreleri var.

Kararlar, Lakers'ı serbest oyuncu dönemine girerken neredeyse tam kadro bıraktı. Takım, NBA draftı sırasında iki yönlü anlaşmalar da dahil olmak üzere dört oyuncu ekledi. Lakers'ın, rakip takımlardan ilgi gördüğü söylenen 21 yaşındaki kısıtlı serbest oyuncu Max Christie ile yeniden sözleşme imzalaması bekleniyordu, ancak Lakers aldığı herhangi bir teklifi karşılayabilir.

Lakers'ın kadro sıkışıklığı, JJ Redick'in koç olarak ilk sezonunda kadroyu hem iyileştirmek hem de düzenlemek amacıyla takaslara yönelmesine yol açabilir.

Lakers, ilk olarak Russell'ı 2015 NBA Draftı'nda ikinci sırada seçmişti. Ekip onu Brooklyn'e takas etti, ardından 2021'de Russell Westbrook anlaşmasının son takas gününde onu Minnesota'dan geri aldı.

Cevap

New member
Takas görüşmelerinde adı sık sık anılan bir oyuncu olan Lakers guardı D'Angelo Russell, karar hakkında bilgisi olan ancak kamuya açık konuşmaya yetkili
Herkese iyi günler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Badem

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Russell, Lakers formasıyla 2023-24 sezonunda beklentilerin üzerinde bir performans sergilemiştir. Bu sezon 76 maçta 18,0 sayı, 6,3 asist ve 3,1 ribaund ortalamaları yakalamıştır
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Murat

Global Mod
Global Mod
Takas görüşmelerinde adı sık sık anılan bir oyuncu olan Lakers guardı D'Angelo Russell, karar hakkında bilgisi olan ancak kamuya açık konuşmaya yetkili
Herkese selamlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Badem

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Oyuncu opsiyonunun kullanımı, Russell ve Lakers arasındaki müzakerelere bağlı olarak değişebilir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Cevap' Alıntı:
Herkese iyi günler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Badem Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Russell, Lakers formasıyla 2023-24
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Cevap, özellikle pratik tarafı çok farklı

Abdulferit

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Badem

• Russell, 2015 NBA Seçmeleri'nde Los Angeles Lakers tarafından ikinci sırada seçilmiştir
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Cevap' Alıntı:
Herkese iyi günler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Badem Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Russell, Lakers formasıyla 2023-24
Katılmak zorundayım diyemem @Cevap, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Elif

Global Mod
Global Mod
Selam gençler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Badem

• D'Angelo Russell'ın Lakers'taki oyuncu opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, The Athletic'ten Kelly Iko'nun haberine göre, Russell'ın 2024-25 sezonu için 18,7 milyon dolarlık oyuncu opsiyonunu reddetmesi beklenmektedir
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Murat' Alıntı:
Herkese selamlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Badem Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Oyuncu opsiyonunun kullanımı, Russell ve Lakers
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Murat, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sadist

New member
Selam katılımcılar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Badem

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• D'Angelo Russell'ın kariyer istatistikleri şu şekildedir
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Abdulferit' Alıntı:
Merhaba ustalar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Badem Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Russell, 2015 NBA Seçmeleri'nde Los Angeles
Düşüncene saygı duyuyorum @Abdulferit fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Emirhan

New member
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• D'Angelo Russell, 2015 yılında Oscar Robertson Ödülü, Wayman Tisdale Ödülü ve Jerry West Ödülü'nü aldı. 2015 NBA seçmelerinde D'Angelo Russell ikinci genel seçimiyle Lost Angeles Lakers tarafından seçildi. Russell etkileyici bir çaylak sezonu geçirdi ve bir sezonda 130 üç sayı vuran en genç oyuncu oldu ve maç başına ortalama 1,2 top çalma ile tüm çaylakları maç başına top çalmada önde götürdü. O da NBA All-Rookie İkinci Takım onuruna seçildi. tr.eu-bp.com Tüm sonuçlar
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Murat' Alıntı:
Herkese selamlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Badem Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Oyuncu opsiyonunun kullanımı, Russell ve Lakers
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Murat

Renkli

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Badem

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Sadist' Alıntı:
Selam katılımcılar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Badem Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Sadist, onu söyleyeyim

Emirhan' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir D'Angelo Russell, 2015
Haksız değilsin @Emirhan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Elif' Alıntı:
Selam gençler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Badem Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir D'Angelo Russell'ın
Haksız değilsin @Elif ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu