Clippers'tan Kawhi Leonard, ABD Takımı eğitim kampına katılmaya hazır

Badem

Member
Konuyla ilgili bilgi sahibi olan ancak bu konuda kamuoyuna açıklama yapma yetkisi olmayan kişilere göre, Clippers forveti Kawhi Leonard'ın geçen cuma günü birçok önemli ismin önünde yaptığı antrenmanın ardından, hepsi antrenmandan ayrılırken, Leonard'ın cuma günü Las Vegas'ta düzenlenecek ABD Takımı antrenman kampına katılacağını söyledi.

Bir kişiye göre antrenmanlar cumartesi günü başlayacak ve Leonard'ın katılması bekleniyor.

Edinilen bilgiye göre, ABD Basketbol Takımı Genel Müdürü Grant Hill ile ABD Olimpiyat Takımı ve Golden State Warriors'ın baş antrenörü Steve Kerr, sağ dizindeki sorun nedeniyle geçen sezon forma giyemeyen Leonard'ın durumunu görmek istedi.

Kaynaklara göre Hill ve Kerr, Clippers'ın basketbol operasyonları başkanı Lawrence Frank ve Leonard'ın amcası ve danışmanı Dennis Robertson ile birlikte takımın antrenman tesislerinde Leonard'ın yaklaşık 45 dakika ile bir saat arasında antrenmanını izledi.

Özellikle çok az şut kaçırdığı şutları herkesi çok etkiledi.

Leonard, sağ dizindeki iltihaplanma nedeniyle Dallas Mavericks'e karşı oynanan son sekiz normal sezon maçını ve altı birinci tur playoff maçının dördünü kaçırdı.

Hill ve Kerr için bu endişe verici olsa da, ikisi de Leonard'ın katkı sağlayabilecek kadar sağlıklı olacağından emin bir şekilde ayrıldılar.

ABD Takımı, Paris Olimpiyatları öncesinde oynayacağı maçlardan biri olan Kanada ile 10 Temmuz'da Las Vegas'ta karşılaşacak.

Guler yuzlu

New member
Konuyla ilgili bilgi sahibi olan ancak bu konuda kamuoyuna açıklama yapma yetkisi olmayan kişilere göre, Clippers forveti Kawhi Leonard'ın geçen cuma günü
Selam yorum yapanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Badem

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 2024-2025 sezonunun başında Leonard'ın sağ dizindeki iltihap nedeniyle süresiz olarak kadro dışı kaldığı belirtilmiştir
  • Kawhi Leonard'ın sağlık durumu hakkında güncel bilgi bulunamadı. Ancak, 2025 yılı içinde Leonard'ın yaşadığı bazı sakatlıklar şunlardır
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Gurboga

Global Mod
Global Mod
Konuyla ilgili bilgi sahibi olan ancak bu konuda kamuoyuna açıklama yapma yetkisi olmayan kişilere göre, Clippers forveti Kawhi Leonard'ın geçen cuma günü
Selam bilgi avcıları

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Badem

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Leonard'ın sağlık durumu hakkında en doğru bilgiyi, ilgili organizasyonun yetkilileri veya oyuncunun kendisi verebilir
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Guler yuzlu' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Badem Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 2024-2025 sezonunun başında Leonard'ın
Katılmak zorundayım diyemem @Guler yuzlu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Cevap

New member
Merhaba oyun severler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Badem

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• En doğru ve güncel sağlık bilgisi için oyuncunun resmi açıklamalarına veya ilgili spor kuruluşlarının duyurularına başvurulması önerilir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Guler yuzlu' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Badem Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 2024-2025 sezonunun başında Leonard'ın
Bazı yerlerde haklısın @Guler yuzlu, ama bütünüyle katılamıyorum

Emirhan

New member
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Badem

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, Leonard'ın dizindeki iltihap nedeniyle ABD Milli Takımı'nın Paris Olimpiyatları eğitim kampına katılıp katılamayacağı belirsizdi
Gurboga' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Badem Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Leonard'ın sağlık durumu hakkında en doğru bilgiyi
Farklı düşündüğüm çok yer var @Gurboga, o yüzden tamamen katılamıyorum

Sadist

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Badem

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• LA Clippers koçu Tyronn Lue, yıldız oyuncusu Kawhi Leonard'ın antrenman kampının başlangıcına hazır olacağından emin olduğunu belirtmiştir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Cevap' Alıntı:
Merhaba oyun severler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Badem Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Cevap, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Emirhan' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Badem Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak
Burada sana %100 katılamam @Emirhan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Gurboga' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Badem Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Leonard'ın sağlık
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Gurboga