Tyrese Haliburton, Kobe Bryant'ı kendi Aşil Yaralanmasından Sonra Alıntılar

Badem

Member
Hayatının en büyük oyununu bırakmak zorunda kaldıktan bir gün sonra, Indiana Pacers yıldızı Tyrese Haliburton, NBA Finalleri'nin 7. Oyununda sağ Aşil tendonunu yırtmasından bu yana ilk halka açık yorumlarını paylaştı.

“Kelimeler bu hayal kırıklığının acısını ifade edemez,” diye yazdı Haliburton, tendonu onarmak için Pazartesi günü ameliyattan sonra X'e yazdı. “Hayal kırıklığı anlaşılmaz. Tüm hayatım boyunca bu anı ulaşmak için çalıştım ve bu şekilde bitiyor mu? Markıcı değil.”

Ancak Haliburton'un bir fotoğrafı ile birlikte bir fotoğrafla eşlik eden ve bir hastane yatağından elleriyle bir kalp oluşturan beş paragraflı görevinin çoğunluğu için, iki kez All Star da bir iyimserlik ve kararlılık mesajı verdi. Ve bunu kısmen, 2013'te aynı yaralanmayı aşan geç Lakers efsanesi Kobe Bryant'dan alıntı yaparak yaptı.

Haliburton, “Bence Kobe aynı durumda en iyi şekilde söyledi,” diye yazdı Haliburton. “'Dünyada çok daha büyük sorunlar/zorluklar var, sonra yırtılmış bir Aşil. Kendiniz için üzülmeyi bırakın, gümüş astarı bulun ve her zamanki gibi aynı inanç, aynı sürüş ve aynı inançla çalışın.'

“Ve bu tam olarak doğru. Doğru geri dönmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Bryant'ın sözleri, önceki gece Golden State Warriors'a karşı bir oyun sırasında sepete giderken sol Aşil tendonunu yırttıktan saatler sonra 13 Nisan 2013 sabahının erken saatlerinde uzun bir Facebook Post'un parçasıydı. Yaralanmadan sonra Bryant, iki serbest atışı batıracak kadar uzun süre oyunda kaldı.

Bryant, yaptığı görevde, çiğ duygularını anlatıyor ve hatta ünlü “Mamba zihniyeti” kaçınılmaz olarak yüzeylerinden önce bazı kendinden şüphe duyuyor.

“Tüm eğitim ve fedakarlık, milyonlarca kez yaptığım bir adımla pencereden çıktı!” O sırada 34 yaşındaki Bryant'ı yazdı. “Hayal kırıklığı dayanılmaz. Öfke öfke. Neden bu oldu?!

“Hiçbir fikrim yok. Bu şeyin üstesinden gelmek için tutarlı bir iradem var mı? Belki sallanan sandalyeyi kırmalı ve kariyeri hatırlatmalıyım. Belki de kitabım bu şekilde bitiyor. Belki de baba zamanı beni yendi … sonra tekrar değil!

Kobe Bryant, 12 Nisan 2013'te Staples Center'da Golden State Warriors'a karşı bir oyun sırasında yırtılmış bir Aşil tendonu yaşadıktan sonra acı çekiyor.

(Robert Gauthier / Haberler)

“3:30, ayağım ölü ağırlık gibi geliyor, başım ağrı ilaçlarından dönüyor ve geniş uyanıkım. Havalandırmamı affet ama size gerçek bir görüntü getirmeyecekse sosyal medyanın amacı ne?

Bryant burada Haliburton'un alıntıladığı kelimeleri yazıyor.

“Bırakmıyoruz, kesmiyoruz, koşmuyoruz,” diye yazdı Bryant daha sonra görevde. “Katlandık ve fethediyoruz.”

Sözüne sadık kalan Bryant, 8 Aralık 2013'te Lakers ile yere döndü. 2013-14 sezonunu Aşil'den döndükten sonra sadece altı maçı sona erdiren bir diz yaralanması da dahil olmak üzere, 2015-16 sezonunun sonunda, NBA'de 20. sırada.

On yıldan fazla bir süre sonra, 25 yaşındaki bir yıldız, NBA Şampiyonası ile Thunder'a 103-91 kayıpla takımına yardım edemedikten günler sonra Bryant'ın sözlerini ilham olarak kullanıyor.

İşte Haliburton'un tam gönderisi:

“Adam. Şoktan başka nasıl açıklanacağını bilmiyorum. Kelimeler bu hayal kırıklığının acısını ifade edemez. Hayal kırıklığı anlaşılmaz. Bu anı almak için tüm hayatım boyunca çalıştım ve işte böyle bitiyor mu? Bir anlam ifade etmiyor.

“Şimdi ameliyat oldum, keşke insanların bana 'geri döneceğimi' söylediklerini söyleyebilseydim. Ne bir klişe lol, … Ayağım ölü ağırlık fam gibi geliyor. Ama en çok acı çeken şey, aklıma geldiğimi hissediyorum, ama bunun geri döndüğümde geri bakacağım bir şey olduğunu biliyorum.

“25 yaşındayken, Tanrı'nın bize asla başa çıkabileceğimizden daha fazlasını vermediğini öğrendim. Bunun diğer tarafında daha iyi bir adam ve daha iyi bir oyuncu çıkacağımı biliyorum. Ve dürüst olmak gerekirse, şu anda yırtılmış Aşil ve pişman değilim. Bunu tekrar ve sonra tekrar, bu şehir ve kardeşlerim için savaşmak için. Özel bir şey yapma şansı için.

Tyrese Haliburton, mahkemeye yatay olarak inerken acı çeker ve acı çeker. Shai Gilgeous-Alexander ona yaslanıyor

Indiana'dan Tyrese Haliburton, NBA Finalleri'nin 7. maçının ilk çeyreğinde Oklahoma City'nin Shai Gilgeous-Alexander'ın yanında bir sakatlık ile mahkemeye düşüyor.

(Nate Billings / Associated Press)

“Indy, özür dilerim. Eğer herhangi bir hayran kitlesi bunu hak etmezse, hepiniz. Ama birlikte bu noktaya geri dönmek ve bu engelin üstesinden gelmek için cehennem gibi savaşacağız. Hepimizin sırtıma sahip olduğumu bildiğiniz bir saniyeliğine şüphe etmiyorum. Sanırım Kobe, aynı durumda çok daha büyük sorunlar var. Aynı inanç, aynı itici güç ve her zamanki gibi aynı inançla çalışmak. ' Ve bu tam olarak geri dönmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.

“Bugün bulunduğum yere ulaşma yolculuğum, her gün kendimi harika olmaya ittim. Ve tam da bunu yapmaya devam edeceğim. Tüm bunların en önemli kısmı minnettarım. Beni buraya götüren her deneyim için minnettarım. Hoop dünyasından gelen tüm aşk için minnettarım. Bu yoldan geçiyorum. Kendimi tozunu alacağım ve Tyrese Haliburton'un en iyi versiyonu olmaya geri döneceğim.

“Atasözleri 3: 5-6 'Rab'be tüm kalbinizle güven ve kendi anlayışınıza yaslanmayın; her türlü şekilde O'nu kabul eder ve yollarınızı düzleştirir.”