Oyun İçi Cinsiyet Bryce Harper tarafından ortaya çıkıyor, Austin Reaves trend'e başlayabilir

Badem

Member
Philadelphia Phillies Slugger Bryce Harper, Pazartesi gecesi San Francisco Giants'a karşı ilk at-yaralanması sırasında dışarı çıktı.

Muhtemelen biraz dikkati dağılmıştı. Harper ve karısı Kayla dördüncü çocuklarını bekliyorlar ve sekiz kez All-Star, bebeğin cinsiyetini yeni öğrenmişti … Takım arkadaşı Trea Turner'ın bu plaka görünümü için kendisine verdiği özel Victus Sports sopasının rengi ile.

Mavidi!

Bir erkek çocukları var!
👶

Bryce Harper, Trea Turner tarafından kendisine verilen özel bir mavi yarasa sayesinde dördüncü çocuğu için cinsiyet açıklamasını alıyor
🥹
pic.twitter.com/m4xp2wgv3u

– mlb (@mlb) 14 Nisan 2025
Ailesi Philadelphia'daki 10-4 kaybına katılan Harper, maçtan sonra gazetecilerle konuşmadı. Ama Turner yaptı ve yıldız kısa devre her şeyin nasıl ortaya çıktığını açıkladı. Harper'dan bir mavi ve bir pembe – Turner'dan özel olarak sipariş edilen iki yarasa aldıktan sonra, ona hangisinin takım arkadaşına teslim edileceğini söyleyen bir metin aldı.

Turner, “Bugün daha önce cinsiyetin ortaya çıkmasına yardımcı olmasını istedi,” dedi. “O oldukça yaratıcı bir adam. Takım toplantımızda bize bildirdi. Anı herkesle paylaşmak istiyordu. Bunu yapmamı isteyecek kadar iyiydi ve bunun onun ve ailesi için güzel bir an olduğunu düşündüm. Sanırım burada yukarıdan izliyorlardı. Oldukça havalı. Oldukça havalı. Oldukça özel.”

Oyun içi cinsiyet açıklaması, tamamen benzersiz olmasa da kesinlikle özel bir andı.

Lakers'ın Austin Reaves, 26 Mart'ta Indiana Pacers'a karşı bir maç sırasında pembe-beyaz spor ayakkabılar giyerek kardeşine cinsiyet açıklamasında yardımcı oldu.

(Getty Images aracılığıyla Ron Hoskins / NBAE)

Lakers Guard Austin Reaves, 26 Mart'ta Indiana Pacers'a karşı ağabeyi Spencer ve karısı Kaci Mack'i bir kız bebek sahibi olduklarını bilgilendirmek için 26 Mart yol maçında pembe-beyaz spor ayakkabılar giydi.

Spencer Reaves, “Austin'in bunu yapmak için çok pompalanacağını bilmiyorduk” diye yazdı. “Haftalarca biliniyor.”

İki gün sonra Instagram'da Spencer Reaves, kardeşinin bir fotoğrafını pembe sert ayakkabılarda ve kendisinin ve karısının ultrason fotoğrafları tutan bir fotoğrafını yayınladı.

“Kız babası gelen,” diye yazdı. “Serin açıklama için teşekkürler @austinreaves12!”

Austin Reaves, yorum bölümünde iki kalp emojisi ile cevap verdi.

Spor etkinlikleri daha önce canlı ve halka açık cinsiyetler için kullanılmıştır. 25 Kasım'da takımlarının Chargers'a karşı oynadığı maçları için SOFI Stadyumu'na katılan bir çift Baltimore Ravens hayranı, ESPN'den Scott Van Pelt ve “Pazartesi Gecesi Sayımı” ekibi, canlı canlı olarak ortaya çıktığında doğmamış çocuklarının (bir çocuk!) Ülkenin geri kalanıyla öğrendi.

Geçen yaz Paris Olimpiyatları'nda, ABD yüzücü Ryan Murphy, doğmamış çocuğunun cinsiyetini beklenmedik bir şekilde öğrendiğinde erkeklerin 100 metrelik sırtta bronz madalya almaktan podyumdan çıkıyordu. Standlarda, karısı Bridget Konttinen, “Ryan, bu bir kız!”

“Bu öğrenmenin harika bir yoluydu,” dedi Murphy. “Bu beni gerçekten aydınlattı ve bu geceyi başka bir seviyeye getirdi.”

Peki bu tür cinsiyetler spor etkinliklerinde moda oluyor mu? Her zaman başka bir viral anın gelmesini bekleyen bir dünyada şaşırtıcı olmazdı.

Ayrıca Turner, eğlenceli olduklarını söyledi.

“Pembe olanı aldım ve biraz salladım,” dedi Turner, Harper ile birlikte geçirdiği zamandan önce sığınakta. “Bir kızı olduğunu düşündü, bu yüzden onunla biraz uğraşmak zorunda kaldım. Tabii ki, bir çocuktu, bu yüzden ona mavi olanı teslim ettim ve oldukça mutluydu.”