Magic Johnson X'de oldukça aktif.
Nazım ve sevilen Lakers efsanesi genellikle gözlemlerini çeşitli konularda verecektir. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, NBA Basketbol ve Lakers, Showtime dönemi simgesini özellikle ilgilendiriyorlar.
Tipik olarak, Johnson'ın gönderileri son derece tartışmalı olmayan çeşittir. İşte Pazar sabahı birkaç örnek:
O ikinci yarıda, Lakers teknik direktörü JJ Redick tek bir ikame yapmadı, yani aynı beş oyuncu-LeBron James, Luka Doncic, Austin Reaves, Rui Hachimura ve Dorian Finney-Smith-24 dakikayı oynadı.
Johnson, Lakers Serisi üç maçta bire düştükten sonra bir X direğinde bu kararı eleştirdi.
Tamam, bu yüzden dünyanın en korkutucu eleştirisi değil, ama yine de bir eleştiriydi. Johnson, “Lakers'ın 2. yarının çoğunu kontrol ettikten sonra bu oyunu kaybettikleri için midemde hasta olduğunu” ekledi.
Beş kez NBA şampiyonu, oyun hakkında daha tipik sesler attı.
Oyundan sonra bir muhabir tarafından ikinci yarıda aynı beşle binme kararı hakkında soruldu, Redick basitçe “Sadece ilk yarıda karar verdik” dedi.
Dizi Çarşamba gecesi 5. Oyun için Crypto.com Arena'ya geri dönüyor.
Nazım ve sevilen Lakers efsanesi genellikle gözlemlerini çeşitli konularda verecektir. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, NBA Basketbol ve Lakers, Showtime dönemi simgesini özellikle ilgilendiriyorlar.
Tipik olarak, Johnson'ın gönderileri son derece tartışmalı olmayan çeşittir. İşte Pazar sabahı birkaç örnek:
NBA playofflarını izlemiyorsanız, yoğun ve fiziksel basketbolu kaçırdınız. Ben olsaydım, bugün bu eşleşmeleri kaçırmazdım! Tüm oyunlar önemlidir, çünkü her iki takım da 3-1 yükselecek veya seriyi 2-2'de bağlayacak. Pistons vs. Knicks, Lakers vs. Timberwolves,…
– Earvin Magic Johnson (@magicjohnson) 27 Nisan 2025
Bununla birlikte, Lakers'ın Minnesota Timberwolves'e 116-113 kaybından sonra, Johnson'ın sevgili ekibi tarafından verilen bir karar hakkında, şimdi playoff ortadan kaldırılmasının eşiğinde olan bir madde vardı. İlk yarıda üç puan izledikten sonra, Lakers üçüncü çeyrekte 12'ye kadar yol almaya başladı, ancak dördüncü sırada streçte avantajlarına dayanamadı.Tüm NBA süperstarları dün büyüktü. Shai Gilgeous- Alexander 38 sayı attı ve Nikola Jokic ve Steph Curry kendi oyunlarında 36 sayı attı. NBA playofflarındaki tüm yıldızlarla bugün ne olacağını görmek için sabırsızlanıyorum!
O ikinci yarıda, Lakers teknik direktörü JJ Redick tek bir ikame yapmadı, yani aynı beş oyuncu-LeBron James, Luka Doncic, Austin Reaves, Rui Hachimura ve Dorian Finney-Smith-24 dakikayı oynadı.
Johnson, Lakers Serisi üç maçta bire düştükten sonra bir X direğinde bu kararı eleştirdi.
Johnson, “3 ve 4 numaralı oyunlar arasında sadece bir gün dinlendikten sonra Lebron ve Luka'yı ikinci yarıda oynamanın akıllı olup olmadığını bilmiyorum” diye yazdı. “LeBron'un dördüncü çeyrekte devralması gerektiğinde yapamadı – dördüncü sırada 0 puan aldı.”Oyun 3. ve 4 arasında sadece bir gün dinlendikten sonra Lebron ve Luka'yı ikinci yarıyı oynamanın akıllı olup olmadığını bilmiyorum. Lebron'un dördüncü çeyrekte devralması gerektiğinde yapamadığı – dördüncü sırada 0 puan attı.
Tamam, bu yüzden dünyanın en korkutucu eleştirisi değil, ama yine de bir eleştiriydi. Johnson, “Lakers'ın 2. yarının çoğunu kontrol ettikten sonra bu oyunu kaybettikleri için midemde hasta olduğunu” ekledi.
Beş kez NBA şampiyonu, oyun hakkında daha tipik sesler attı.
Sadece parlak bir performans ve Anthony Edwards'ın Tesis Tesis'teki Lakers'ı kazandığı 43 puan. Eski deyiş giderken, atlama atışıyla yaşa, atlama atışından öl.
Cuma günü Lakers 'Game 3 kaybı sırasında mide böceği tarafından engellenen Doncic, ikinci yarıda 14'ü de dahil olmak üzere 38 puanla bitirdi. 40 yaşında NBA'deki en eski oyuncu olan James 27 puanla bitti, ancak bunlardan sadece üçü ikinci yarıda geldi (üçüncü çeyrekte üç serbest atış).Bu, bu – Lakers bu oyunda yeterli 2 puanlık atış alamadı.
Oyundan sonra bir muhabir tarafından ikinci yarıda aynı beşle binme kararı hakkında soruldu, Redick basitçe “Sadece ilk yarıda karar verdik” dedi.
Dizi Çarşamba gecesi 5. Oyun için Crypto.com Arena'ya geri dönüyor.