Luka Doncic'in 45 puanı Lakers'ı üçüncü düz kayıptan kurtaramaz

Badem

Member
Milwaukee – Lakers, Şubat ayında en iyi basketbollarını oynarken, herhangi bir gece kazanabilecekleri bilgiyle, enerji veren inanç gücü tarafından körüklendi. En iyi olmasalar bile, bir hız, tokluk ve infaz karışımı onları bitiş çizgisinden geçirdi.

Bu üçün sonuncusu – infaz – Perşembe günü Milwaukee'de her şeyden daha fazla eksikti ve onlara mal oldu. Pazartesi günü Brooklyn'de bir kayıpla, Lakers sert oynamadı. Bucks'a karşı, etkisizlik başka bir şeyden kaynaklandı.

“Sert oynayın ve akıllı oynayın. Her ikisini de yapmalısın, ”dedi koç JJ Redick, Lakers'ın 126-106 kaybından sonra üst üste üçüncüsü. Ve biz çok oynadık.

Lakers, Los Angeles'taki ön sahalarının büyük kısmı ile yaralanmaların rehabilitasyonlarını yitirirken, tank çok boş görünüyor, çok daha geçici ve inanç, en azından geçici olarak kayboluyor.

“JJ'nin içeri girdiğinde söylediği gibi, 'Bir hafta önce her şey iyiydi' gibiydi. Biz [were] İyi basketbol oynamak. Yedi ya da sekiz düz ya da ne olursa olsun kazandık, ”dedi Guard Austin Reaves. “Ve yaralanmalar ve şeyler konusunda kötü şanslarımız oldu. Hatta oynayan insanlar hala biraz vurdu. Ama dediğim gibi, kimse bizim için üzülüyor. Herkes bizi 30'a kadar yenmek isteyecek. Bu yüzden bunun olmasına izin vermemenin ve oyunlarda rekabet etmenin bir yolunu bulmalıyız.

“Etrafında kolay bir yol yok. Sadece anlamalısın. “

Luka Doncic 45 puanla bile, Lakers onu satın aldığından beri en çok oyun gerçekten ulaşılamadı. Bunun yerine, Lakers, Giannis Antetokounmpo'yu çift takım Giannis Antetokounmpo'yu sadece üç noktalı hatta açık bırakmaya zorlayan 48 dakika boyunca nafile bir kovalamaca oynadı.

Lakers muhafız Austin Reaves bir atış için yukarı çekiyor ve Perşembe günü ilk yarısında Bucks Center Brook Lopez'den faul yapıyor.

(Morry Gash / Associated Press)

“Her ikisini de yapmamız gereken başka bir gece olmalı,” dedi Redick maçtan önce. “Boyayı korumalıyız ve lazerlerini kapatıp korumalıyız.”

Onlar da yapmadılar.

“Tam güçte olmazsak zor bir eşleşme,” dedi Redick kayıptan sonra.

Ve Doncic'in büyük oyunu, acil durum frenini ve fizikselliği sayesinde çizgiye seyahat ettiği derin üçlü ve sürücülerle hile torbasına kazdığı bir gecede biraz anlamsızdı.

“Oyunu kaybedersek hiçbir şey önemli değil,” dedi Doncic.

Redick'in savunma taleplerinin üstesinden gelmeleri için çok fazla olacağı ortaya çıksa da, kaybın muhtemelen dört çeyrekte olan her şeyden daha önemli olduğunu söylediği başka bir şey.

Redick, LeBron James, Rui Hachimura ve Jaxson Hayes'in artık bu yolculukta olmadığını, yani Cuma gecesi Denver'da mevcut olmayacağını söyledi. Ancak Redick ayrıca, takımın eve döndüğünde üçlünün “günlük” olarak kabul edileceğini söyledi, yani Lakers (40-24) daha sonra değil, daha erken olmak için iyi bir şansa sahipler.

Beş oyuncu Milwaukee (37-28) için en az 16 sayı attı, bu da 17 üç sayılık yaptı, birçoğu geniş açık görünümden çıktı.

Doncic, Cuma günü müsaitliği söz konusu olduğunda “göreceğiz” dedi ve bu da Lakers'ın playoff pozisyonu için mücadele ettiği bir Nuggets ekibine karşı başka bir zorlu oyun olduğunu söyledi. Ve Perşembe günü 28 puan alan Reaves, sağ bileğinin etrafına sarılmış büyük bir buz paketi vardı ve de vurulduğunu kabul etti.

Bülten

Her şey her zaman.

Dan Woike'ın haftalık bülteninde ihtiyacınız olan tüm Lakers haberlerini alın.

E -posta adresini girin

Kayı

Haberler'dan zaman zaman tanıtım içeriği alabilirsiniz.

Daha da kötüsü, Lakers sekiz gün içinde altı maçta.

“Zor bir streç. Hiç böyle bir şeyin parçası olmadı ama anlamalıydım ”dedi. “Harika bir takım olmak istiyoruz, bu yüzden harika takımların bunu çözeceğini hissediyorum.”

Ve “ya da başka” için fazla yer yok.

“Biraz sıkıntı. İhtiyacımız gibi hissediyorum, ”dedi Finney-Smith. “Ya iyileşmemize yardımcı olacağını hissediyorum … ya da daha iyi olmamıza yardımcı olacak.”