Luka Doncic ve Lakers, Stephen Curry ve Warriors'a kayıpla mücadele ediyor

Badem

Member
Lakers kaçıramadı. Ve sonra hiçbir şey yapamadılar.

Arka arkaya on bir kez sevdikleri bir uyumsuzluk aldılar ve kendilerini istedikleri sahada buldular, sadece çekimlerinin başarısız olduğunu görmek için.

İlk dört dakika boyunca Lakers'ın suçu mükemmeldi. Sonraki sekiz için sorunluydu.

Lakers'ın Luka Doncic için işlem yapmasından bu yana ilk kez uzun bir süre içinde, sihri kayboldu, takımın saldırgan motoru Golden State'in savunmasının bir kombinasyonu ile hayal kırıklığına uğradı, saldırı fırsatları ve düdükler gelmedi.

Ton ayarlanmıştı, Lakers, gerekli ritim olmadan, gerekli tokluk olmadan, gerekli akıllılar olmadan Golden State'e karşı büyük bir oyun oynuyordu.

İlk çeyrek kıtlık, Lakers'ın arkadan oynamak zorunda kalması anlamına geliyordu, Perşembe gecesi Crypto.com Arena'da 123-116 kaybetmeden önce kısa bir süre kurşun çarpıcı mesafeye girdi.

İkinci yarıda işler daha iyi oldu, ama delik çok büyüktü ve momentum çok geçicidi.

Kavga eksikliği değildi – Lakers tüm sezon bol oldu. Son beş dakikada beş puan ve son 60 saniyede beş içinde aldılar, ancak asla tek bir mülk içinde değillerdi.

Lakers yıldızı LeBron James, Perşembe günü kapanış saniyelerinde Golden State Warriors ileri Jimmy Butler'dan topu çalıyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Bir Golden State cirosundan sonra vahşi bir mücadele onu bir mülke kesebilirdi, ancak Lakers topu geri çevirdi.

Bütün gece hikayeydi. Lakers kısaca yüzleştiğinde, felaket grev için oradaydı.

İlk yarıda 19 puan alan Brandin Podziemski, ikinci çeyreği bitirmek için koşu yarım mahkeme çekimi yaparak en kısa momentum şeridini çaldı.

Lakers (46-30) üçüncüsünün sonunda bazı olumlu eşyaları bir araya getirirken, Austin Reaves Stephen Curry'ye ulaştı ve onu üç serbest atış için çizgiye gönderdi.

Reaves, “Bu durumlardan savaşmaya çalışırken hala iyi bir iş çıkardığımızı düşündüm” dedi. “Sadece, hepsini geri almak için yeterli zamanımız yoktu.”

Her şey arasında, Lakers yetkililere yönelik bol miktarda enerji harcadı, bazıları iyi bir nedene sahip. Takım bir çift zorluk kullandı ve kazandı, ancak üçüncü çeyrekte hiç kalmadı, bir tekrar Lakers değil, Curry'nin topu sınırlardan attığını gösterdiğinde çaresiz kaldı. Bir ciro yerine, Curry bir sonraki mülkte bir düzende gol attı.

Lakers genellikle kaçırılan çağrılara aşırı tepki verdiler, kaçırılan atışlar ve kaçırılan şanslar.

Oyun ayrıca takımların normal sezonda sadece altı oyunla nerede durduğuna, Lakers'ın Golden State'i (45-31) çözemediği ve her iki kadrodan bu yana ilk toplantıda savunmasını da ilginç bir bakış sundu.

Curry, 21'e 10 atışta 37 puanla bitirdi ve Podziemski'nin 28 sayı ve sekiz ribaunt vardı. Jimmy Butler'ın 11 puanı vardı.

Sıkı bir şekilde tartışılan West playoff resminde, takımlar ilk turda toplantı yapabilirler. Sezon Perşembe günü sona ererse, Lakers ve Warriors sırasıyla No. 4 ve 5 tohum olacaktı.

Reaves, “Bu gerçekten iyi bir takım olma sürecinin bir parçası. Anlamanız gereken durumlardan geçmenin yukarı ve aşağı savaşlarından geçmelisiniz” dedi. “Her şey her zaman pürüzsüz bir yelkenliyse, gelecekte herhangi bir noktada oraya ulaşmazsa, biraz kayalıksa, o zaman neye döneceğinizi bilmiyorsunuz. Böyle şeylerden geçtikten sonra, uyarlamalı ve ayarlamalısınız. Ve bunu yapacağız.”

LeBron James 33 sayı attı ve Reaves 31'e sahipti, ancak Doncic sahadan sadece altısını 19 puan aldı. Doncic'in 25 Şubat'tan bu yana en kötü gol atma maçıydı ve 2022-23 sezonundan bu yana üç işaretsizdi.

“Benden gelen performans kabul edilemez,” dedi Doncic.

Doncic sol dirseğini Lakers'ın Pazartesi günü Houston'a karşı kazanmasında geç vurdu, ancak oyunda bir faktör olmadığını söyledi.

“Sorun değil. Bu benim solum, bu yüzden iyi,” dedi Doncic. “Onları hakla vuruyorum.”

Lakers, birincilik Oklahoma City Thunder'a karşı ikisi de dahil olmak üzere, sonraki üç maçını yolda oynamadan önce Cuma gecesi New Orleans'a ev sahipliği yapıyor.