Luka Doncic, Unutulmaz Lakers'ın çıkışında LeBron ve LA tarafından kucaklandı

Badem

Member
Başka bir gece gibi değildi, bu sezonun hikayesinde değil, bu franchise tarihinde değil.

Luka Doncic bir Laker olarak ilk saniyesini oynamadan önce, adı ve numarası Crypto.com Arena'daki her koltukta örtülü bir tişört üzerindeydi. Aurası, Sırp oyun öncesi müzikten yüzü skorbordda her göründüğünde binadaki vızıltıya kadar kaçınılmazdı.

Lakers, örgütün geleceğini güvence altına alan bir hareket olan Doncic ile uğraşarak herkesi şok etmesinden bu yana bir haftadan fazla oldu. İnsanların görmek istediği buydu.

Ve bu insanlar arasında? LeBron James.

Bir gün, bu Doncic'in franchise'ı olacak, ancak Pazartesi Lakers'ın ilk çıkışı, en iyi iki oyuncusu arasındaki ortaklık ile ilgiliydi, 23 ve No. 77 binanın enerjisini 100'e çevirdi.

Lakers'ın 132-113'ü Utah'a karşı kazanmadan önce, James ve Doncic tanıtımlardan sonra takımın toplanmasında toplandılar. Özellikle, Doncic, James yerine, en son adını duydu. Ve Doncic'in nasıl kucaklandığına dair başka bir hatırlatıcıya ihtiyacı varsa, James ona verdi.

“Uyumayın,” dedi James, takıma hitap ederken Doncic'e. “F – dışarı takın. Kendin ol.”

“Ürünler,” dedi Doncic o an.

Lakers, Luka Doncic'in ilk yarısında Utah Caz Muhafızları Keyonte George'un önündeki bir düzende skorları korudu.

(Gina Ferazzi / Haberler)

James'in coşkusu açıktı. Oyundan önce Doncic No. 77 hediye gömleklerinden birinde ısındı. Mahkemede, oyunun neredeyse ilk altı dakikası için çekim yapmadı ve aynı üniformalı en iyi golcülerden ikiye sahip olmasına rağmen Lakers'ın oynamak istediği takım basketbolu için zemin hazırladı.

Doncic'in ilk çıkışı tahmin edilebilir bir şekilde gitti-ilk kovası için üçüncü üçüncü gibi parlaklık anları, çiftin ilk bağlantısı ve Jordan Clarkson'daki kilitleme savunma mülkiyeti için James'e tam mahkeme lazeri. Diğerleri birikmiş pas belirtileriydi, Doncic Noel'den bu yana ilk maçında bir buzağı gerginliği nedeniyle genel olarak altı üçlü ve dokuz atış kaçırdı. Oyundan önce, teknik direktör JJ Redick, Doncic'in Lakers'ın onu tekrar harekete geçirdiği ve Doncic'in sadece 24 dakika sürdürdüğü için bir dakika sınırında olacağını söyledi.

“Özel,” dedi Doncic o an. “Beni alma şekli, herkes, görmek harikaydı. Daha önce biraz gergindim. Oyundan önce en son gergin olduğumu hatırlamıyorum. Ama mahkemeye çıktıktan sonra eğlenceliydi. Ve sadece orada olmak harika hissettirdi. ”

14 sayı, beş ribaunt ve dört asist ile bitirdi – sezon ortalamalarının çok altında. Ancak reaksiyon tamamen pozitifti.

“İyi idare etti,” dedi Redick. “Ve bilirsiniz, Luka'yı bilerek, bunu kabul edip etmeyeceğini, muhtemelen Lakers için ilk kez oynayan biraz sinir olduğu gibi. Ve hayranlarımızın, bu binanın sahip olduğu, takım arkadaşlarının sahip olduğu, koçluk personelimizin sahip olduğu beklentisi vardı. Bunu anlıyor, bunu görüyor.

“Ve gerçekten iyi idare ettiğini düşündüm ve bu gece gerçekten iyi oynadı. Birincisinin üçünü yapamadı, ama yine de, tüm adamlarımıza geri dönüyor, sadece gündemsiz basketbol oynadılar. Bu gece ne değildi, Luka hakkında bunu yapmadı. İyi basketbol oynamak ve Laker basketbol oynamak için yaptı. ”

Etrafında, Lakers (32-19) son 14 maç için mükemmel bir tür. Bu esneme sırasında Lakers 12 kez kazandı, sadece Clippers ve Philadelphia 76ers'a kaybetti ve mahkemenin her iki ucunda bir tokluk keşfetti.

Pazartesi, James her iki uçta tekrar müthişti, 24 puan aldı ve inanılmaz savunma enerjisi ile oynadı. Cumartesi günü 45 puanlık bir maçtan yeni çıkan Austin Reaves, dokuz ribaunt yakalarken sadece 10 atışta 22 puan aldı. Mark Williams fiziksel olarak başarısız olduktan sonra Lakers'ın yeni başlangıç merkezi Jaxson Hayes, altı altı çekimde 12 sayı attı. Ve Rui Hachimura, Lakers'ın 34'e kadar sürdüğü bir oyunda 21 sayı ve altı ribaunt vardı.

Rezerv Guard Jordan Goodwin, Lakers ile iki yönlü bir sözleşme imzaladığından beri sadece ikinci maçını oynadı, 17 sayı attı ve müthiş bir savunma oynarken sekiz ribaunt yakaladı-takım Max Christie'yi dağıttıktan sonra çevre üzerinde gerçek bir ihtiyaç.

“Ne yapmaya çalıştığımızı biliyor,” dedi Redick Goodwin. “Ve açıkçası, bu noktalardan birinde istediğimiz prototip adamı, çünkü sert oynuyor, saldırgan camı çarpıyor, onun hakkında bir sertliği var, ilk takım tutumu var. Bence sadece onun olduğu, hazırlandığı ve bu adamlarla savaşmaya istekli olduğunu söylediğini düşünüyorum. ”

Savaş, Lakers'ın oynama şekli için iyi bir kelimedir, All-Star molasından önce son ev maçlarında daha fazla kavga ve tokluk gösteriyor. Katıldığından beri takımın üç oyununu da kazanmasını izleyen Doncic, şablonu gördü. Ne olursa olsun takın, oturun.

Pazartesi günü gerçek paket, NBA'nin en sıcak takımıyla 77 numaralı altın forma, hepsinin büyük bir kısmına benziyordu.

“Buraya geldiğimden beri onlarla oynamak istedim,” dedi Doncic. “Bu yüzden gördüğüm her oyun, inanılmaz, çok bağlı oynadılar ve benim için sadece onlarla birlikte olmak istiyorum.”

Bekleme bitti; Doncic burada. O bir Laker.

“Harika oldu,” dedi Reaves. “Bu noktadan itibaren enerjinin harika olduğunu düşündüm. Başlangıç dizisindeki tanıtımı, burada olduğumdan beri duyduğum en yüksek seslerden biriydi. Lakers Nation, bunu hak ettiği için yapmaya devam ediyor. ”