Luka Doncic çıkarıldıktan sonra Lakers çözülür, gök gürültüsü için düşer

Badem

Member
Oklahoma City – Lakers eşitliğe sahipti ve Pazar öğleden sonra Batı'daki en iyi takıma karşı baskın bir galibiyet kazandı.

Salı günü Oklahoma City Thunder ile Salı günü yeniden oynaması için nedenleri vardı, yani Dallas'ta Çarşamba günü bir oyun ve konferanslarında üçüncü tohumu güvence altına almak için sadece iki kez daha kazanmalarını ve onları derin bir playoff koşusu için güçlü bir konuma getirmelerini isteyen bir program vardı.

Ve Pazartesi, rotasyonlarının büyük kısmı “şüpheli” olarak listelenen bir yaralanma raporu yayınladıklarında, Lakers'ın büyük resim düşüncelerinin önlerinde oyunun önüne geçmesine izin verecek gibi görünüyordu.

Ancak JJ Redick'in mesajı açıktı.

Lakers ileri LeBron James, Oklahoma City'de Oklahoma City Thunder ileri Jalen Williams'ın tepesinden geçiyor.

(Kyle Phillips / Associated Press)

“Alıp almadığımızı kontrol edebiliriz [No. 3] Tohum ve iki galibiyet almak için dört şansımız var, ”dedi Lakers teknik direktörü Salı günkü maçtan önce.“ Hepsini kazanmak istiyorum. Yani evet, bu düşünce. “

Lakers sert oynadı, tutkuyla oynadılar. Hatalar yaptılar ve topu ters çevirdiler ama savaştılar. Onlar ve Thunder, NBA'nin en iyi takımlarından ikisi Nisan ayında buluştuğunda isteyeceğiniz büyük oyun yoğunluğunu teslim ettiler.

Ve sonra Luka Doncic çıkarıldı.

Redick, “Harika bir oyundu. Ne yazık ki her basketbol hayranının bazı bireylerin parçalarında bazı karar vermeleri nedeniyle isteyeceğini düşündüğümü bitiremeyen harika bir oyundu” dedi.

Resmi JT Orr, Doncic'in Lakers'ı dördüncü sıraya koyması ve Orr'ın yönüne bağırdığı için ikinci yarıda zaten teknik faul çağrılmış olan Doncic'i çıkardı. Lakers ve Doncic, bir mahkeme hayranına bağırdığını savundular ama önemli değildi. Mürettebat şefi Tony Brothers'ın oyun sonrası açıklamasına göre Orr, hedef olduğunu düşündü ve Doncic'in gecesi bitti.

Ve aslında Lakers, 136-120 kaybına yöneldi ve bir bölünmeye yerleşmeye zorlandı.

Gök gürültüsü, Doncic'in çıkarılmasından sonra 7 dakika 40 saniyede onları 17 oranında geride bıraktı.

“Olduğunu görebilirsiniz. Ama asla bir fan çıkarılmadım. Asla. Ama eğer konuşacaksa, her zamanki gibi konuşacağım,” dedi Doncic. “Yani bunun ref. İle ilgisi yoktu. Bu yüzden gerçekten anlamadım.”

Doncic, Lakers'ın rezervi ileriye dönük olduğunu hissettiğinde Jarred Vanderbilt için ilk teknik tartışmasını aldı. Doncic'in ikinci teknikinden sonra atıldıktan sonra bir mülk, ORR, Alex Caruso'nun janttaki vuruşunu engelledikten sonra Vanderbilt adlı teknik faul için çağırdı.

“Oyun o andan sonra cehennem kadar tuhaftı,” dedi LeBron James.

Thunder, son altı dakika içinde Lakers'ı blitzladı ve kolay bir galibiyet gibi görünen şey için çekildi, atmosfer Los Angeles'ın bakış açısından açıkça söndü.

“Yani bir playoff oyunu,” dedi koruyucu Austin Reaves, mahkeme enerjisinden. “Atmosferin inanılmaz olduğunu söyledim. Ve herkes yarışıyordu. … Ve oyunun bu durumda çözülmesi için, dediğim gibi talihsiz bir durumdu, ama bunu kontrol etmek için bir grup olarak daha iyi olmalıyız.”

James 28 puanla, Reaves'in 24 ve Doncic'in 23'ü vardı. Shai Gilgeous-Alexander Oklahoma City'yi 42 puanla yönetti, Thunder Lakers'ın 19 cirolarını 29 puana dönüştürdü.

Cirolara rağmen, Lakers, rövanşın ilk yarısında Lakers'ın Pazar günü kötü bir şekilde dövdüğü bir takım olan Thunder'dan gelen enerjiyi yönetti. Büyük ölçüde şut atışını eşleştirdiler, Doncic ve Reaves öncülük etti ve üçüncü çeyrekte Lakers'ın savunması devraldı ve Thunder'ı 17 puana tuttu.

Ancak Doncic'in dördüncüsünde fırlatılmasının ardından Thunder bir itiş yaptı. Redick, maçtan sonra Oklahoma City'nin momentumunu yakalamak için zaman aşımı arayışına kadar çok yavaş olduğunu ve oyun hızla kaydı.

Duygusal akşamdan kalma zamanları yok. Lakers, Doncic'in eski takımı Mavericks'i Çarşamba günü Dallas'ta oynuyor ve kendilerini ilk üç tohum garanti etmek için hala galibiyetleri istiflemeye ihtiyaç duyuyor.

“Tabii ki, benim için çok fazla duygu olacak,” dedi Doncic. “Ne bekleyeceğimi gerçekten bilmiyorum. Dürüst olmak gerekirse nasıl hissedeceğimi bilmiyorum. Dallas'a geri dönmeyi dört gözle bekliyorum, açıkçası hayranlarla, takım arkadaşlarımı-eski takım arkadaşlarını görüyorum. Kesinlikle benim için çok duygusal olacak.”