LeBron James Skors 40, Austin Lakers'ın Portland'ı kazanmasında 32 ReAves

Badem

Member
Portland, cevher. – Lakers, yıldız üçlüsünü en üst düzeye çıkarmak söz konusu olduğunda cevaplar arıyorlar. LeBron James ve Austin Reaves'in yıldız ikilisi için, Perşembe gecesi işler biraz daha az dağınıktı, çünkü çift sırayla Lakers'ı arka arkaya kayıplardan sonra çok ihtiyaç duyulan bir galibiyete sürükledi.

James ve Reaves en büyük atışları yaptılar, en büyük durakları aldılar ve Luka Doncic'e sahip olmadıkları bir gecede Lakers'ı Portland Trail Blazers karşısında 110-102 galibiyete itti.

James, arka arkaya ikinci gecede 40 puan aldı ve Reaves 32 ekledi, her iki oyuncu da Portland (23-33) dördüncü çeyrekte ittikçe anahtar durdu.

Lakers'ın özellikle James ve Reaves'ten kazanma mücadelesi, koç JJ Redick'i huşu içinde bıraktı ve liderlerine övgü verdi.

“Gerçekten normal olan her şeye meydan okuyor. Ve sadece fiziksel özellikler ve oyunlar değil. Bu zihniyet, ”dedi Redick James hakkında. “O, geçen gün gördüğüme inanıyorum, bir milyarder. Ve 22 yıl sonra her fricking rekoru ve her övgü ile 40 yaşında arka arkaya ikinci gecede oynuyor. … en büyük rakiplerden biri.

“Ve Nate [McMillan, assistant] Ve maçtan önce bunun hakkında konuşuyordum. Sanki koçluk yapmak harika. Her gün getiriyor. … Bu zanaata nasıl yaklaşmanız gerektiğine dair standardı belirliyor. Ve bu benim için en inanılmaz şey. Bunu yapmak, ertesi gün kalkmak, yapmak, ertesi gün kalkmak, tekrar tekrar yapmak bir zihniyet. ”

Öyleyse neden geceyi çıkarmıyorsunuz?

James, “Çünkü oyunu hala seviyorum ve hala oyuna verecek, takım arkadaşlarıma vermek, buradayken bu lige vermek için çok şey var” dedi. “Çok fazla zamanım kalmadı. Bu yüzden bugün buradayken, yerdeyken aldığım şeyi vermeye çalışacağım. Peki neden? Oyunun aşkı ve şimdi oğluma bu ligde nasıl profesyonel olacağına dair saflarını gösterme fırsatım var. Ve birlikte olmak [with] Her gün onu, bu bir zevk. ”

Ve Reaves'te Redick, onu toptan zorbalık yapmaya çalışan ve süreçte omzunda bir kesim sürdüren bir Portland takımına karşı sürekli savaşan bir oyuncuya sahip. Reaves, dördüncü çeyrekte Lakers'ın önde kalmasına yardımcı olmak için üçlü büyük savunma oyunları yaptı.

“Size her gece sahip olduğu her ons rekabet suyu verecek,” dedi Redick. “Gerçekten de bu.”

Bu sezon bitecek olan Lakers'ın versiyonu karar verilmeye yakın değil. 500'ün üzerindeki 10 oyuna giden versiyon ile Anthony Davis ile Doncic için Max Christie'yi takas ettiklerinde taahhüt ettikleri versiyon arasında sıkışmışlar.

Noel'den beri üç maçta yer alan Doncic'in arka arkaya ilerlemesi bekleniyor, Redick takımın bir buzağı suşundan geri döndüğünde temkinli olduğunu söylüyor.

“Salı gecesi antrenmandan sonra konuşarak birlikte oturduk. Hepsi içeride, ”dedi Redick Doncic. “O [over] Şokun zihinsel kısmı ve her şeyin, gerçekten iyi bir yerde. Ve şimdi onu fiziksel olarak Luka olması gerektiği yere götürmeliyiz. ”

Doncic ve Jarred Vanderbilt, Cumartesi günü Denver'da oynayacak.

Lakers (33-21) hala Doncic'in uzunluğundan sonra bir tür ritim içine girmesini bekliyor, ancak Redick ekibin James, Reaves ve Doncic'in birlikte parlaması için yollar bulmaya odaklandığını söyledi.

Hepimiziz. Sadece personel değil. Bu da oyuncular. En iyi üç oyuncumuzun en iyi olmasına izin vermek için dengeyi bulmak için onlar ve biz birlikte çalışıyoruz ”dedi. “Bunun NBA'de milyonlarca kez olduğunu gördünüz. Üç oyunda olmaz. Üç ay içinde olmayabilir. Bu sadece bu şeylerin nasıl çalıştığının gerçeği. Hepimiz işe yaramaya kararlıyız. Bence hepimiz biraz daha organize olabiliriz. ”

Ancak Lakers'ın Perşembe günü gösterdiği dövüş, Charlotte'dan Portland'a uçan NBA programındaki en zorlu arka arkaya yorgunluk ile birlikte All-Star molasından pas attılar.

James, “Bu ligde rekabet etmenin en iyi yolu sıkı oynamaktır” dedi. “Sıkı oynayabiliyorsanız birçok oyundan geçebilirsiniz. Çok fazla hata yapabilirsiniz. ”

James'in NBA'de kazanmak için ne gerektiğini değerlendirmesi koçu tarafından tekrarlandı.

“Bu vahiy, altı hafta önce, iki ay önce bilmediğim gibi aldım,” dedi Redick. “Ve matematik şeyler, önemli. Gerçekten olduğu gibi. Yüksek değerli çekimler oluşturmaya çalışın. Tüm bu şeyler gibi atışlar ve bunların yarattıkları etrafında strateji yapıyorsunuz. Çok önemli. Oyun planı defansif olarak, hepsi önemli. Erkekler iletişim kurmalı, tüm bu şeyler. NBA'de aslında sadece bir hile kodu var ve bu çok oynuyor. Her gece sert oynarsanız, kazanma şansınız vardır. Her gece sert oynamıyorsanız, muhtemelen kaybedeceksiniz.

“… Sert oynarsan kendinize her gece kazanma şansı verirsin.”