LeBron James, Lakers'ın Knicks'i kazanmasında üç katına çıktı

Badem

Member
NEW YORK – Madison Square Garden gerçekten NBA'nin en iyi aşamasıysa, JJ Redick'in tarif ettiği gibi, o zaman Lakers'ın Cumartesi günkü New York Knicks'e karşı oynamadan önce yapmaya karar verdikleri bir gardırop değişikliği olarak düşünülmelidir.

Lakers, Philadelphia'da “Lakeshow” ı okuyan mor ve siyah “şehir baskısı” üniformalarını giyerek havaya uçtuktan sonra, Austin Reaves onu bir yığın içine attı ve onları bir daha asla giymemeleri gerektiğini ilan etti. Özel baskı formalarında 10'un dokuzunu kaybettikten sonra, Lakers'ın Knicks'e karşı giymesi planlandı.

LeBron James ve Lakers son dakika tek tip bir değişiklik yaptılar. Bunun yerine “ifade sürümlerini” giymeye karar verdiler.

Eh, ifade yapılmış.

İpliklerin bununla bir ilgisi olsun ya da olmasın, Lakers kesinlikle 32 galibiyet Knicks'e karşı kendilerinin daha iyi bir versiyonuna benziyordu ve New York'a beş oyun gezisine karşı dördüncü zafer için ikna edici bir 128-112 galibiyetle hakim oldu.

James'in sezonun 10. üç katı liderliğindeki Lakers (28-19), Anthony Davis olmasa bile sezonun en eksiksiz zaferlerinden birinde ikinci yarıda izlemedi. Lakers 19 üçlü yaptı, top hareketleri sadece savunma disiplinleriyle eşleşti.

James, 12 asist ve 11 ribauntla 33 gol attı, mahkemede yukarı ve aşağı uçup bahçedeki tezahürat için jantın üzerinde. Reaves 27 puan aldı ve serbest atış çizgisinden dokuz için dokuz oldu, Rui Hachimura 21 puan aldı ve Max Christie 15 sayı atarken Jalen Brunson'u boğdu.

“Bu binanın tarihini anlıyorum,” dedi James, “ve bu binadan gelen pek çok insan, birçok sporcu, çok fazla müzisyen, birçok sanatçı, ne olursa olsun. Ve ben 20'den fazla yıldır Madison Square Garden'ın bir parçasıyım, bu yüzden ona geri dönmeye çalışın. ”

Dorian Finney-Smith ve Gabe Vincent diziye döndüler ve 24 puan ve sekiz üç sayılık için bir araya geldiler.

Knicks (32-17), 26 sayı, 13 ribaunt ve 11 asist ile Josh Hart'tan üç katına çıktı ve Lakers'a 16 hücum ribauntuyla zarar verdi. Ama neredeyse diğer her yönde, Lakers müthişti.

Bronny James son dakikalarda oyuna girdi ve babası için özel geceyi kapatarak bir düzende gol attı.

James, “Çocukluğu ve AAU oyunları ve lisesi boyunca kariyerim nedeniyle Bronny'nin puanını kaçırdım” dedi. “Ve benim için bir NBA oyuncusu olarak sahip olduğu tüm kovaları görebilmem için, onunla birlikte olmak sadece özel.”

Lakers, Davis'in karın suşu rehabilitasyonu için Los Angeles'a döndüğünden beri iki oyun kazandı. Golden State Warriors'ı oynamak için Perşembe günü Crypto.com Arena'ya dönmeden önce Salı günü Intuit Dome'daki Clippers ile karşılaşıyorlar.