LeBron James, işinin Bronny'yi Stephen A. Smith'e karşı savunmak olduğunu söylüyor

Badem

Member
LeBron James-Stephen A. Smith davası, Lakers süperstarı Smith'i “İlk Take” sunucusunu kullanan ağda çöpe attığından, yakın zamanda bitecek gibi görünmüyor.

Çarşamba günü ESPN'nin “The Pat McAfee Show” bölümünde yer alan James, bu ay bir Lakers maçında bir zaman aşımı sırasında Smith'le yüzleşmesinden ve Smith'in olayı defalarca nasıl ele aldığını konuştu.

James, “Şu anda Taylor Swift Tour koşusu gibi,” dedi. “İle başladı [Smith saying]'Ele almak istemedim. Ele almak istemedim. Bunu ele almayacaktım, ama video çıktığından beri ele alma gereğini hissediyorum. ' Anne – benimle dalga mı geçiyorsun? Video düşene kadar bekleyemeyen bir kişi varsa, bu yüzden ele alabilmeniz için, sizin a -. Cidden mi? “

Smith, James'in en büyük oğlu ve Lakers takım arkadaşı Bronny James'e atıfta bulunan James'in “oğlu hakkında söylediklerime emin olduğumdan emin olmak” olarak nitelendirdi. Smith daha önce yayında Bronny'nin NBA ile bölünmüş zaman yerine bu yıl G liginde oynaması gerektiğini söyledi.

“LeBron James ile baba olarak yalvarıyorum: Durdur,” dedi Smith 29 Ocak “İlk Take” bölümünde. “Bunu durdurun. Hepimiz biliyoruz ki Bronny James babası yüzünden NBA'de.”

Smith, Bronny'nin iyi bir oyun oynamasından sonra eleştirisini biraz geri yürüdü. Ancak James, McAfee'ye Smith'in “tüm noktayı tamamen kaçırdığını” söyledi.

James, “Asla insanların spor hakkında konuşmasına, oyuncuları sahada yaptıklarını eleştirmelerine izin vermeyeceğim” dedi. “Bu, bir adamın performans göstermediği takdirde, bu, oyunun bir parçası olduğu veya bir konumda olmak için işiniz.”

Ama James, “Aldığınızda ve onunla kişiselleştiğinizde, sadece lanet evimi korumakla kalmayıp oyuncuları korumak benim işim. … Ve biliyorum ki cehennem gibi mutlu olacak. Beni tekrar konuştuğumu duyduğunda kulaktan kulağa gülümseyecek. Aman tanrım. Eve dönecek ve fıkralarından biraz dondurma alacak ve cumbalarında sıkı bir şekilde oturacak.

Garip bir şekilde, Smith şov yayınlanmadan önce James röportajının farklı bir kısmına cevap verdi. Tam şovun önünde önceden kaydedilmiş röportajdan bir klip yayınlandı. İçinde James, Milwaukee Bucks yıldızı “Giannis Antetokounmpo'nun 70'lerde bir oyunda 250 puan alacağını” ilan etti.

Smith, James röportajının tamamı yayınlanmadan önce Çarşamba günü “İlk Take” deki yoruma hitap etti.

Smith, “İşte LeBron James'in yaptıklarıyla ilgili sorun. Önceki dönemlere hala saygısız. Ve bunun için bir çağrı yok” dedi. “Ve böylece bu seviyede yaptığını yaptığında, bu pasif-agresif bir şekilde, yine de, çekim yapmanın bir yolunu buluyor çünkü doğal olarak önceki dönemlerden gelen adamlarla karşılaştırılmasıyla ilgili bir sorunu var.”

Smith'in bunlardan herhangi birini söyleyeceğini bilmesinin hiçbir yolu olmasa da, James McAfee'ye Antetokounmpo hakkındaki yorumunu yaptıktan sonra şunları söyledi: “Herhangi bir çağda oynayabilirim.”

Smith, James röportajından başka hiçbir şeye henüz kamuya cevap vermedi.