LeBron James 'Buzzer'da Musluk Lakers'ın 3 maç kaybetme çizgisini yakaladı

Badem

Member
Indianapolis – Tek gereken odağı kaybetmek, doğru niyet, doğru zihniyet, doğru ruhla oynamayı bırakmak için 70 saniyeydi.

Lakers'ın dördüncü çeyreğin son anlarında altı puanlık bir açığa dönmesini görmeleri için 70 saniye oldu ve ardışık dördüncü süre için kaybedecekleri muhtemel görünüyordu.

Yine de tek gereken, LeBron James'in Lakers'a Çarşamba günü Indiana Pacers'a karşı dramatik bir 120-119 galibiyeti vermek için kaçırılan Luka Doncic Floater'a devrilmesi için bir saniyenin onda biri, bir göz kırpması oldu.

Koç JJ Redick, “Bu sabah, bunun birden fazla çabada kazanılması gereken bir oyun olacağını söyledik” dedi. “Ve bu öncelikle defansif olarak yapmamız gereken şeylere atıfta bulundu. Ama oyunu çoklu çaba ile kazandık.”

James, kariyerinde ilk kez üç çeyrek boyunca saha golü atamadı, yaralanma nedeniyle ikinci yarıyı oynamadığı bir oyunu saymadı. Girmiyor, James'in oyunu başka şekillerde etkilemesini engellemedi. Her iki takımdaki herkesin çoğunu olan 13 ribaunt aldı ve yedi asisti vardı.

“Takım arkadaşlarınızın kazanmasına yardımcı olmak için ne gerekiyorsa,” dedi James. “Benim için her zaman gol atmadığım zaman oyunu hala etkileyen başka şeyler yapabilirim. Bu benim oyunumun güzelliği. Her zaman tüm hayatım boyunca üç boyutlu olarak inşa ettim, adamlarımı dahil edebildim, geri tepme, savunma ve sonra birkaç puan serpme.”

Dördüncü çeyreğin başlarında James ısındı ve geçişte hızlı çalışma ve bazı atış yapımı sayesinde en az 10 puanla 1.283'e kadar uzattı, ancak en iyi skor gecesinden çok uzaktı. Oyunu sadece 13 puanla bitirdi.

Yardımı vardı, Doncic ve Austin her biri James doğru olana kadar uzun uzatmalar için suçu taşıyor. Doncic 34 sayı, yedi ribaunt ve yedi asist ile bitirdi ve Reaves 24 sayı ve beş asist yaptı.

Oyunun sonlarında, hem Doncic hem de Reaves, Pacers ittikçe mücadele etti-Reaves bir çift açık üçlü eksik ve önemli bir ciroyu taahhüt etti ve Doncic, bu yedi büyük Pacers noktasına ve tek puanlık bir liderliğe dönüşen üç ardışık eşyaya saldırdı.

Lakers ileri Dorian Finney-Smith, sağda, ilk yarıda Pacers bekçi Bennedict Mathurin'in atışını engelliyor.

(AJ Mast / Associated Press)

Redick, “Toptan başlıyor ve bu bizim için bir vurgu noktası olmaya devam ediyor. Ve düşündüm ki, bu üç oyun, hepsi Luka idi ve topta gerçekten iyi eşyaları vardı” dedi. “Gerçekten iyi bir düşük adam varlığı vardı, gerçekten iyi yardım malları vardı. İlk yarıda bir çift gösterdik. Orada daha iyi yapmalı. Bence bu liderliğe sahip olduğunuzda bir tür düşünce süreci üçlü değil. Hala beş adamdan biraz daha fazla nişan almayı ve savunmamızı saatte bu zamanla oynamaya çalışıyorum.”

Ancak Lakers, daha sonra kendilerine bir şans vermek için bir mülkiyete ihtiyaç duydukları durağı aldı ve Doncic'in Laker olarak ilk oyun kazanan potansiyel için harika bir görünüm yarattı. Top, sadece James'in oyunu boynuzun çaldığı gibi bitirmesi için janttan yumuşak bir şekilde sıçradı.

Bir video incelemesinden sonra, sepet onaylandı, Lakers'ın üç maç kaybetti.

Lakers'ın son mücadeleleri, takımın görünüşte sert bir adım haline gelmesi için yeterince önemli oldu – oyun öncesi bir shootaround tutuyor. Lakers'ın 30 Ocak'tan beri Washington'da resmi bir kapasitede yapmadığı bir şey.

“İlk kez uzun zamandır birlikte mahkemeye çıktık, bu yüzden harikaydı,” dedi Redick maçtan önce. “Bazı şeyleri saldırgan bir şekilde temizledim. Savunma arızalarımızı aldım, bazı saldırgan arızalar aldım, biraz senaryo yaptım. Harikaydı.

“Dün bizim hakkında konuşarak geçirdim [switching] suç. Komik, bir düzenleme hazırladık. Bir çift vardı [after-timeout] şey. Temizlemek ve 11 oyunumuzdan oluşan bir düzenlemeyi bir araya getirmek istedik. [switching] saldırılar. Ve eğer sadece bu oyunları izlerseniz, 'Ah adamım, gerçekten iyiler. Bu iyi basketbol. ' Ne yazık ki, Orlando oyunundan sadece 11 oyundu, bu yüzden… daha iyi olacağız. ”

Çarşamba, çoğunlukla öyleydiler.

“Kötüden çok daha iyi,” dedi Redick.

Beş yeni başlayanların hepsi, diz yaralanması nedeniyle 12 maçı kaçırmasından bu yana ilk başlangıcında üç puanlık denemelerinin dördünü de vuran Rui Hachimura da dahil olmak üzere en az 13 puanla bitirdi. Ve Jarred Vanderbilt'in savunma enerjisi tarafından yönetilen tezgahları, oyun üzerinde büyük bir etki yarattı – Lakers, sekiz maçta yedi kez kazanan bir Pacers ekibini yenen.

“Kazanmak eğlencelidir. Gerçekten bu,” dedi Reaves.

Lakers son zamanlarda çok fazla sahip değildi; Bunu değiştirmek için tek gereken bir saniyeden azdı.