LeBron James bu gece oğlu Bronny ile tarihin tadını çıkarmaya hazır

Badem

Member
Buna yabancı olmayan LeBron James yeniden tarih yazmaya hazır.

NBA'in tüm zamanların en skorer ismi, Salı günü yapılan bir atış toplantısında, muhtemelen bu gece Lakers'ın Minnesota Timberwolves'a karşı sezon açılışında sahayı en büyük oğluyla paylaşması hakkında konuştu.

James, “Sadece üniformalı olacağını bilerek tünelden çıkmak, onunla birlikte tünelden çıkmak, onun ısındığını görmek ve diğer takım arkadaşlarımla birlikte orada olmak için” dedi. “Bu benim açılış gecesinde 22. kez tükenişim, bu yüzden kaç kez fırsatım olacağını, kaç kez biteceğimi bilmiyorum. Bunu hafife almayacağım.

Hiçbir baba ve oğul NBA'de birlikte oynamadı. MLB'deki ilk baba-oğul ikilisi Ken Griffey Sr. ve Ken Griffey Jr.'ın Salı gecesi etkinliğe katılması bekleniyor. Gordie Howe ve oğulları NHL'de birlikte oynadılar ve Tim Raines ve oğlu Orioles'le birlikte oynadılar.

Lakers'ın ikinci tur draft seçimi Bronny James için bu maç aynı zamanda onun ilk profesyonel maçı olacak; 2023'te sahadaki kalp krizi göz önüne alındığında başlı başına bir başarı.

LeBron James, “NBA sahasını şereflendirmeyi başardığında, eğer bu bu geceyse veya durum ne olursa olsun, sırf yaşadığı sıkıntıları anlayacağı o anlardan biri daha olacak” dedi LeBron James. “Ailemden kalp ameliyatı geçiren birkaç üyem oldu. Bazıları daha yaşlı, bazıları daha genç. Ve kendine dönmenin ne kadar zaman alacağını bilmek, onun kalp ameliyatı geçirdiği yıl üniversitenin 1. Bölümünde oynayabildiğini görmek adeta bir 'vay be' anıydı. Ve o anda onu buna, yapmak istediği herhangi bir şeye ulaşmaktan alıkoyacak hiçbir şeyin olmayacağını biliyordum.

James, çaylak olarak oğluna kendi alanını vermeye çalıştığını ancak bu sezona başlamak için bir araya geldikleri zamanın inanılmaz derecede özel olduğunu söyledi.

James oğlu hakkında şunları söyledi: “O kendi başına bir adam ve onun büyümeye devam ettiğini görmek bile bir zevkti.” “Oynarken pek çok günü kaçırdım ve bunlar ilkokulda, ortaokulda ve lisedeydi. Birçok günü kaçırdım. Yani birlikte olduğumuz ve birlikte çalıştığımız günlerin bir kısmını şimdi telafi edebilmek, yani oldukça güzel.”