LeBron James, 23 numaralı formayı giyen genç hayrana 'süper uyuşturucu anı' yaşattı

Badem

Member
LeBron James, Çarşamba günü Crypto.com Arena'da genç bir Lakers taraftarına özel gece yaşattı. Ve sonra iyi bir önlem olarak bunu tekrar yaptı.

Lakers'ın Miami Heat'e karşı oynadığı maçın ilk çeyreğinde James, saha kenarında oturan ve kendi formasının bir kopyasını giyen bir kızı fark etti. Bu yüzden ona el salladı, sonra dikkatini tekrar oyuna verdi.

James o sırada kızın paha biçilmez tepkisini fark etmedi ama Spectrum SportsNet'teki kamera operatörleri fark etti. İstasyonun, NBA'in tüm zamanların en skorer ismi tarafından takdir edilen gencin kulaktan kulağa gülümserken sevinç gözyaşları döktüğü klibi hızla viral oldu; öyle ki James bunu devre arasında gördü.

Maçtan sonra gazetecilere konuşan James, “Aile dostlarım devre arasında bana klibi gönderdi” dedi. “Çok şükür devre arasında telefonuma baktım, yoksa ilk yarıda ona el salladığımda tepkiyi bile göremezdim. …

“Biriyle bu tür bir bağa sahip olmak, bu tür bir tepkiye sahip olabilmek, sanırım tüm mesele bununla ilgili, anlıyor musun? Her zaman bir rol model ve çocukların örnek alabileceği biri olmaya çalıştım.”

Şöyle ekledi: “Bu süper uyuşturucu bir andı.”

James'in maçtan sonra çocuğu daha da iyi bir an beklediği görüldü.

Lakers devre arasında 12 sayı gerideydi ama ikinci yarıda hızlı bir geri dönüş yaptı. James, üçüncü çeyreğin 6:40'ında Lakers'ı bir sayıya çekmek için üç sayılık bir atış yaptıktan sonra, kız ayağa kalkarak tezahürat yaptı ve ardından “Evet, LeBron!” diye bağırdı.

Lakers'ın 117-108'lik galibiyetinin ardından James, kızı bulmayı, vakfının I Promise bilekliklerinden birini ona vermeyi ve hayranlar için açıkça unutulmaz bir an olan bu an için fotoğraf çektirmeyi bir noktaya değindi.

Maçı 22 sayı, 4 ribaund ve 9 asistle tamamlayan James, “Sanırım bu onun hiçbir zaman unutmayacağı bir şey olacak” dedi. “Artık onun hayatının bir parçası olduğum için mutluyum ve o küçük an çok daha büyük bir andı. Ve umarım okulda bununla övünür.”