Lakers vs. Nuggets: Scoutları konferans finallerinde neler bekliyor?

Badem

Member
Aslında Denver’ın, Memphis ve Golden State’teki önceki ikisine kıyasla Lakers için daha iyi bir eşleşme olduğunu düşünüyorum. Daha büyük ve daha yaşlı bir takım olan Lakers – bir anlamda daha yaşlı – bu dinamik, beceriksiz veya patlayıcı korumalarla mücadele ediyor. Aslında Jokic dışında herkese karşı başarılı olacaklarını düşünüyorum. Lakers, özellikle bir şeye odaklanabildiklerinde oldukça iyi olma eğilimindedir.

Denver için mükemmel bir dünyada Jokic 30 puan aldı. [has] sekiz ila 10 asist, 10 ila 12 ribaund ve oyunu sadece üç büyük alanda etkiliyor. Onu birine havale edersen, bence iyi bir şansın var. Phoenix’e karşı 53’ü vardı ve kaybettiler. … Jokic’e karşı bir sürü farklı şey deneyeceklerini düşünüyorum, ama gözlemci zihnim bana onun 40 veya 50 sayı atmasına izin verdiklerini söylüyor. 1 numara, onu yoruyor. 2 numara, diğer herkesi sınırlar [on Denver] ve sonra ondan art arda dört maç kadar gol atmasını istiyorsun, bu onun kondisyonunu etkiliyor, hızlarını ve gün aşırı maçları etkiliyor, yani bu faktörlere göre oynuyorsun ve Lakers avantaj sağlayabilir. O.

Nuggets, motivasyonlarında bir avantaja sahip. Kendilerine çok güveniyorlar ve LeBron’a karşı koyabilecekleri pek çok iri vücutları var. [Aaron] Gordon ve onlar bazı farklı şeyler yapabilirler. Ben sadece Lakers’ın eğer onlara güvenirse bazı sorunlarla karşılaşabileceğini düşünüyorum. [Austin] Reaves ve Lonnie Walker [IV]. Lakers’ın her maç başka birine ihtiyacı var. Dennis Schroder’a güveniyorum, ancak D’Angelo Russell’a güvenmek zorunda kalsaydım, Reaves veya başka bir büyük oyun [Rui] Hachimura, onu bilmiyorum. Bence Denver’ın derinliği, tüm yıl boyunca oldukça tutarlı oyunculara sahip olmaları onlara yardımcı oluyor.