En yeni Laker DeAndre Ayton, şüphelerin yanlış olduğunu kanıtlamaya hazır

Badem

Member
DeAndre Ayton, elleriyle ceplerinde durdu, tüm siyah kıyafetleri-takım elbiseden bağ, gömlek ve ayakkabılar-Lakers'ın en yeni üyesi için ölçülü bir görünüm. Ekibe nasıl uyacağına ve muhaliflerinin yanlış olduğunu kanıtlamaya nasıl yöneldiğine dair soruları yanıtlarken gözleri çoğunlukla düştü.

Birçok yönden Ayton, Portland Trail Blazers'tan sözleşmesinden satın alındıktan sonra Lakers'a düştü ve iki yıllık 16.6 milyon dolarlık bir anlaşmayı kabul etmesinin kapısını açtı.

Trail Blazers ile geçirdiği iki mevsim Phoenix'te olduğu kadar iyi değildi. Üretimi düştü. Oynadığı oyun sayısı düştü.

Bu, Ayton'un potansiyelini karşılamadığı anlatısına yol açtı. Yüksek seviyede yeterince sürekli oynadığını. Her zaman en iyi çabasını vermediğini.

Ayton Salı günü medyaya tanıtıldığında, eleştiriden çekinmedi.

Lakers'ın bu sezon her zaman en iyi şekilde olması gereken 7 metrelik bir merkez.

“Kesinlikle. Beni besliyor,” dedi Ayton eleştiri hakkında. “Beni tamamen besliyor. Ve uzun zamandır ifade etmek istediğim farklı bir sürücü türü. Bence bu, burada mor ve altında mükemmel bir zamanlama. Ve kaçamayacağım bir platform.

“Gerçekten ne olduğumu gösterebilirim ve bunu benim için de gerçekten vurgulamak için bazı büyükler etrafında olabilirim. Tüm dünyayı kanıtlamak benim için çok fazla yakıt var.”

Ayton geçen sezon Trail Blazers için sadece 40 maç oynadı ve buzağı yaralanması nedeniyle bunların çoğunu kaçırdı. Oyun başına ortalama 14.4 puan aldı. Portland ile 2023-24 sezonunda 55 maçın ortalaması 16.7 puan aldı.

Bu mevsimlerin her ikisi de, 2022-23'te Suns ile 18.0 puan ve 10.0 ribauntta olduğu gibi Ayton'ın yaptıklarından yetersizdi.

Ayon'a motoru hakkında soruların adil olup olmadığı soruldu.

“Günün sonunda mahkemede olduğumu hissediyorum ve sahne almam gerekiyor” dedi. “Kazanmak isteseniz de, sadece kazanmak istediğim yere gittim. Kazanmak istediğim yere gittim. Kazanma söz konusu olduğunda, herkesin amacının kazanmak olduğunu bildiğinizde çok oynuyorsunuz. Kazanmak için yapmanız gereken veya yapabileceğiniz her şeyi yapıyorsunuz.…

“Olabildiğince fazla iş koymaya çalışıyordum. Yerdeyken, gerçekten dünyayı göstermek ve herkese kazanan olduğumu kanıtlamak istiyorum. İçinde olduğum herhangi bir pozisyonda, sadece bu lige girme şeklimi gerçekten kazanmak ve feda etmek istiyorum.”

Ayton, onu itmek ve umarım potansiyelinden daha fazla dokunmak için Luka Doncic ve LeBron James'e sahip olacak.

Doncic geçen sezon maç başına ortalama 8.1 asist yaptı ve James ortalama 7.8 asist yaptı.

Ayton, “Her ikisi de kariyer süreleri boyunca ortalama dokuz asist ve sadece takım arkadaşlarıyla yarattıkları oyuncu türü” dedi. “Onları süperstarlara dönüştürüyorlar, onları rollerinden daha büyük hale getiriyorlar, onları yerde çok önemli hale getiriyorlar. Sadece bunu görmek ve nihayet benim için büyük olacak ve deneyimleme şansını elde ediyorlar. [NBA] Finaller. Çevremde sahip olduğum oyun kurucuları kazanmaya yol açıyor. ”

Lakers ayrıca Jake Laravia'yı medyaya tanıttı. Sacramento Kings ile bir sezon oynadı, ortalama 6.9 puan, 3.9 ribaunt ve 2.4 asist yaptı. Sahadan% 47,5 ve üç puanlık aralıktan% 42.3 vurdu.