Darius Bazley, Dalton Knecht Lakers'ın Spurs'u Kazanması İçin Yardımcı Olmasına Yardımcı

Badem

Member
San Francisco – Lakers, üçüncü çeyrekte 14 puanlık bir açıktan toparlandı ve üç maçlık California klasiğini Salı gecesi Chase Center'da San Antonio Spurs karşısında bir galibiyetle kapattı.

Lakers ileri Darius Bazley, tüm oyuncuları dokuzdan yedi atışta 27 puanla öne sürdü ve oyun sızdırmaz dunk'a vurdu. Bazley ayrıca 13 ribauntla en yüksek bir ribaunt aldı.

Lakers için mitinge neyin yol açtığı sorulduğunda, Bazley cevap verdi: “Savunmamız, sadece yoğunluğu ortaya çıkarıyor, fizikselliğimizi arıyor. Sonuçta sadece zihniyetimizdi, sadece bitirmek istiyorsunuz.”

Lakers, kilit savunma ribauntlarıyla hızlandı ve bazley savunma odak noktası oldu. Yaz lig maçlarında takımın en iyi defans oyuncusu oldu.

“Bu takımda defansif bir çok köpek var.” Dedi Bazley. “Bu, eğitim kampı boyunca, şimdiye kadar vegas'a girdiğimiz büyük bir vurgu noktası. Vegas'a giriyor. Bu yüzden zihnimizde sürekli konuştuğumuz bir şey var.”

Dalton Knecht, Lakers'ın geri dönüş galibiyetinde de çok büyüktü, 25 sayı attı ve dört üç sayı da dahil olmak üzere% 50 çekimlerde sekiz ribaunt topladı.

Knecht, California Classic'in ilk iki maçında üç puanlık menzilden dokuzdan 0'a gitti.

“Sonunda ritimimi buldum. Biraz zaman aldı, birkaç oyun aldı ama kursu kaldım.” Knecht, performansını yansıtarak, “Tüm takım arkadaşlarım dışarı çıkıp bu atışları vurmamı sağladılar. Bir düşüşü gördüğümde çekim yapmaya devam ettim ve takım arkadaşlarım beni bulmaya devam etti.”

Lakers yavaş bir başlangıç yaptı, ilk yarıda% 40'tan az çekim yaptı, ancak önemli olduğunda ritimlerini buldular.

“Her birimiz tam mahkemeyi aldı ve hayatı oldukça zorlaştırdık, onları özellikle streçten iyi bir iş çıkardık setlerinden çıkarmaya çalıştık.” Knecht, takımların seviyesini defansif olarak yükselttiğini tartışmanın dedi.

Bronny James, hala koşullandırmasını oyun seviyesine geri döndürmeye çalışıyor, beş dakikadan biraz fazla oynadı ve iki puan kazandı.

Spurs'a karşı 15 puan alan Cole Swider, 2025 All-California Classic takımına seçildi. Swider ortalama 19.7 puan aldı, sahadan% 57.6, üçten% 47.6 ve serbest atış çizgisinden% 91.7 oldu. Swider, üç maçta 28.7 dakikada çalma ve blokla beş ribaunt ekledi.

Lakers, Las Vegas'a gidecek ve Perşembe günü 1 numaralı taslak seçim Cooper Flagg liderliğindeki Dallas Mavericks'i oynayacak.