Bronny James ve Lakers Cooper Flagg ve Mavericks ile eşleşemiyor

Badem

Member
Las Vegas – Thomas & Mack Center kamu adresi spikeri, NBA Yaz Ligi'ndeki “Ana Etkinlik” olarak adlandırdı ve Lakers'ın ikinci yıl bekçisi Bronny James ve Dallas Mavericks çaylak Cooper Flagg hepsinin merkezinde.

Taraftarlar, Duke'un taslağındaki ilk genel seçim olan Flagg, oyunun başlangıcından itibaren James'e karşı savunduğunda hepsinin gördükleri an için uzun süre beklemeleri gerekmiyordu.

Atmosfer sonuna kadar elektrikti, Flagg'den Mavericks, James'in final buzzerden üç saniyeden önce üç işaretçi bir şekilde kaçtıktan sonra 87-85 galibiyet çekti.

James, “Bu yaz ligi ve herkes ilk maç için çıkacak” dedi. “Mesela, ne olursa olsun çılgın bir atmosfer olacak. Bu yüzden sadece kucaklamaya çalışıyorum.”

İkisi de bir atış sergisi koymadı, ancak taraftarlar umursamadı.

James'in sekiz puanı vardı, sekiz atıştan altısını kaçırdı. Ayrıca 20 dakika 51 saniyede iki ribaunt ve iki asist vardı.

Flagg, 21'in beşi çekiminde 10 puan aldı ve üç puanlık girişimlerinin beşini de kaçırdı. Altı ribaunt, dört asist ve bir bloğu vardı.

Yine de James etkilendi.

“Harika,” dedi James. “Onu üniversitede izledim. O inanılmaz bir oyuncu. Bu yüzden ona çok saygım var. Özel olacak.”

Oyunun başlarında James, Cooper'ın çok geç gelmesi ve çok geç gelmesiyle bir ekrandan çıktı ve James'e ağa yerleşen bir jumper'ı başlatmak için yeterli zaman verdi.

Lakers, Bronny James'i koruyan, Perşembe günü Lakers'ın yaz ligi kaybı sırasında Dallas Mavericks ileri Cooper Flagg'in önündeki topu kontrol ediyor.

(Getty Images aracılığıyla Ryan Stetz / NBAE)

James tekrar vurdu, Cooper'ın üzerinde üç işaretçi delerek hayranlardan tezahürat yaptı.

James geçti ve Cooper'ı görevde savunma, daha fazla tezahürat çizme zorluğunu üstlendi.

Flagg ilk iki atışını kaçırdı ve hayranların ateş etmeye devam etmesini istediği açıktı. İlk sepeti ayrılıkçı bir dunk dışındaydı, hayranları başlarını salladı ve tezahürat etti.

James ve Cooper, ikinci çeyrekte düellolarını sürdürdüler ve savaşlarının yoğunluğunu gösteren birkaç oyun vardı.

6 feet 3 olan James, görevdeki 6-9 Flagg'i aldı, Flagg takım arkadaşlarını tek başına mücadeleye karşı koymaya çalışırken salladı. James topu çaldı ama faul çağrıldı, hayranlar yuhalanırken hakemlere baktı.

Bir sonraki mülkte Flagg, James'in üzerinde bir fadaway'de gol attı ve Flagg, takım arkadaşlarıyla tezgahta ellerini tokatladı.

“Ben oldukça küçük bir koruyucuyum,” dedi James. “Öyleyse oraya geçersem bir şekilde zemine dayanmalıyım. Bu yüzden 215 gibi ağırlığım [pounds] Ve orada yere durup hiçbir yerde zorbalık yapmadığımdan emin olmalıyım. ”

Oyunun sonlarında, Dalton Knecht bir düzende gol atmaya çalışırken dizlerini büktüğünde Lakers korkuttu.

“Her iki bacakım da sıkıştırıldı,” dedi Knecht, 15 puanı vardı, “ve ben düzene attım.”

Flagg geç bir airball vurdu, ancak DJ Stewart tarafından 1:09 kaldı.

Oyun Lakers için kazanmak için James'e geldi, ancak 3,7 saniyelik kaçırdığı üçü Lakers'ın kaderini mühürledi.

Lakers yardımcı antrenörü ve yaz ligi koçu Lindsay Harding, “Evet, oyunun sonunda bu sorumluluğu doldurmasını istiyorum” dedi. “Topu elinde tutmasını istiyorum ve çektiği her çekimle yaşayacağım ve öleceğim. Verdiği karardı. İyi bir atıştı. Daha önce yaptığını gördüm.”

James, koşullandırmasını iyileştirme çabalarında olumlu bir adım daha attı.

“Kendimi iyi hissettim,” dedi James. “Biraz daha fazla atış yapabileceğimi hissettim, ama bu. Hepsini yapmayacaksın. Savunma sonundaki çabamın iyi olduğunu hissettim ve bu yıl odaklandığım şey bu.”