Bronny James, LeBron'un geleceği hakkında Lakers ile Coy oynuyor

Badem

Member
NBA dünyası, temsilcisi ekibinin takımı geliştirmek için offseason'u nasıl ele alacağını izlerken, Bronny James kalabalık arasında değildi.

Bronny, Cumartesi günü San Francisco'da başlayan California Classic'teki Lakers için oynamaya hazırlanıyor. Çarşamba günü antrenmandan sonra, ünlü takım arkadaşını ve babasını çevreleyen söylentilerden ve innuendo'dan nasıl habersiz olduğunu konuştu.

LeBron James, Pazar günü 56.2 milyon dolarlık sözleşmesini seçti ve Klutch Sports'un genel müdürü Rich Paul, ESPN'ye James'in Lakers'ın takımı nasıl geliştireceğini görmek için yakından izlediğini söyledi.

Paul, ESPN'ye verdiği demeçte, “Geleceğe hazırlanırken şimdi kazanmanın zorluğunu anlıyoruz” dedi. “Hayatında ve kariyerindeki bu aşamada LeBron için en iyi olanı değerlendirmek istiyoruz. Her mevsimi saydığı her mevsimi yapmak istiyor ve Lakers'ın destekleyici olduğunu ve onun için en iyisini istediklerini anlıyorlar.”

NBA çevrelerinde, Lakers'ın basketbol operasyonları Başkanı Rob Pelinka'yı takımın daha iyi hale getirmesi veya James'in bir ticaret aramaya istekli olabileceğini zorlamanın bir yolu olarak görülüyordu.

Paul, ESPN'ye durum böyle değildi.

Bronny, Haziran 2024'te 55 numaralı taslağın ikincisinde seçildikten sonra NBA'deki ikinci sezonunda, artık sosyal medyada olmadığını, ancak haberlerden bahsedildiğini söyledi.

“Aslında, arkadaşlarımdan biri beni nereden, ne yapacağımdan bahsetti. 'Çünkü babamı gördüler, her neyse. Ben görmedim,” dedi Bronny Çarşamba günü. “Beni aradı. 'Evet, neden bahsettiğin hakkında hiçbir fikrim yok' gibiydim. …. evet, ben … ben, evet, bu yüzden gerçekten dikkat etmiyorum.

Lakers Çarşamba günü bir hamle yaptı ve DeAndre Ayton ile bir anlaşmayı kabul ederek onlara sahip oldukları bir merkez verdi.

Bronny'ye LeBron ile yaptığı konuşmaların franchise'ın yönünü ve babasının oynamak istediği yönü içerip içermediği soruldu.

“Hayır, bunun hakkında pek konuşmuyoruz,” dedi Bronny. “Ama bence böyle şeyler ortaya çıktığında, bana bunun için endişelenmememi söylüyor, buna dikkat etmiyor bile. Sadece şu anda olanlara kilitle kilitle. Ve bu beni daha iyi hale getirecek ve odaklanacak. Sanırım bana bu şeylere dikkat etmememi söylemesi iyi.”