Bronny James, Lakers'ın Bucks'a Kaybı'nda kariyer en yüksek 17 puan aldı

Badem

Member
Lakers için sekiz gecede altıncı oyun, geçen hafta kısa sürede savaşmak için kullandıkları tüm enerjiyi ödemek zorunda kalacakları anlamına geliyordu.

Austin Reaves ve Luka Doncic'in ağrılı ayak bilekleri nedeniyle oturması gerektiği anlamına geliyordu, Jarred Vanderbilt yaralı bir kasık dinlenmek zorunda kaldı ve Dorian Finney-Smith, ayak bileği sorunları nedeniyle dışarı çıktı. LeBron James de kasık suşu nedeniyle art arda yedinci oyununu kaçırdı.

Peki kim vardı?

“Sağlıklı oyuncular bu gece oynayacak,” dedi Lakers teknik direktörü JJ Redick.

Bronny James'in sağlıklı olanlardan biri olduğu, yine yolculuğunun ne kadarının zaten ev parası olduğunu hatırlatıyor, Lakers çaylak iki yıldan az bir süre önce kardiyak bir durmadan kurtuluyor.

Lakers, 118-89 kaybında Giannis Antetokounmpo ve Milwaukee Bucks'a karşı mevcut 10 oyuncuya düştüğünde, James henüz en uzun pistini aldı.

James, Lakers'ın tek pozitif çeyreğini, ikincisi, takımın 27-23 Bucks'ı geride bıraktığı kariyerde 17 puan kazandı.

James, beş asist, üç ribaunt ve üç ciro ile birlikte sahadan 10'dan yedisini yaptı. Lakers (43-26) için sezonun en yüksek 30 dakika oynadı.

James, “Her şey geri geliyormuş gibi hissediyorum. Sadece o kadar uzun süre dışarıda olmak, rüzgar açısından ve akciğer açısından geçmek zorunda olduğum şeyler,” dedi. “Sadece, altımda temsilcileri alıp oyunları altıma alıp tezgahtan ve bunun gibi şeylerden öğrenmeyi ve bunun gibi şeylerden öğrenirken daha rahat hale geliyorum. Ve benim için iyi gibi hissediyorum.”

Performans, NBA mahkemelerinde çok daha rahat olduğu bir streç sınırlıyor. Son 26 atışından 15'ini Perşembe de dahil olmak üzere iki kez gerçek rotasyon dakikalarını içeren sekiz maçlık bir streç üzerinde yaptı. Dalton Knecht de 17 sayı attı.

Streç, babası ve Stephen A. Smith arasındaki ESPN kişiliğinin Lakers'ın ikinci tur çaylakı ve tüm zamanların önde gelen golcüsü oğlu hakkındaki yorumu üzerine bir çatışmadan sonra artan incelemenin ortasında oldu.

Bronny, koçluk personeline NBA'de parlak bir geleceği olduğu inancını aşılamakla teşekkür etti. Atletizminin kombinasyonu, çekimindeki potansiyel ve karakterinin Koç olduğu için Redick'i bir inanan haline getirdi.

“1. günden beri, olduğu kişiden çok etkilendim. Ve açıkçası Bull ile uğraşmak için, babasının kim olduğu ve sadece bir sınıf eylemi tutun ve bir sınıf eylemi onun hakkında çok şey söylüyor.

“Kesinlikle bir NBA oyuncusu olacaktı ve hala bir NBA oyuncusu olacağına inanıyorum.”

Bronny, bu seviye başlığı, esaslarının ünlü babasına dayanarak değerlendirildiği bir kariyerde gezinmesine yardımcı olduğu için teşekkür etti. Ve Bronny, Bucks'a karşı güçlü bir oyunun arkının sonu olmadığını biliyor, tıpkı sezonun başlarında Rocky görünüşleri gibi – ateşledikleri söylemlere rağmen.

Bronny, “Sadece başımı yere koyup çalışıyor. Şu anda kontrol edebileceğim tek şey her gün içeri giriyor ve oynamaya hazır kalmak, öğrenmeye hazır kalmak, saatler sonra, sabahları, bunun gibi şeyler. Sadece kendim yapabileceğim tüm kontrol edilebilirler gibi hissediyorum,” dedi Bronny. “Yapabileceğim pek bir şey yok [about] İnsanlar, rastgele insanlar, her gün benim hakkımda konuşuyor. Bu konuda çok fazla şey yapamam, bu yüzden sadece spor salonuna gidip çalışıyorum, başımı yere koyuyorum ve daha iyi olmaya çalışıyorum. ”

Lakers yıldızı LeBron James, Perşembe günkü Milwaukee Bucks'a kaybetmeden önce oğlu Bronny ile etkileşime giriyor.

(Allen J. Schaben / Haberler)

Bir sonraki büyük fırsat muhtemelen beklemeye alınacak, Lakers tam sağlığa geri dönmeye yaklaşıyor.

Oyundan önce Redick, Rui Hachimura'yı da içeren Lakers'ın yaralı oyuncularının hepsinin “günden güne” olduğunu söyledi. Televizyon kameraları LeBron'u Perşembe günü yüksek hızlı oyun öncesi egzersizden geçirdi.

Kendisi veya Hachimura'nın Lakers'ın Chicago Bulls'a ev sahipliği yaptıklarında Cumartesi günü dönüp dönemeyeceği sorulduğunda, Redick “umutlu”.

Perşembe günkü oyunun sonucu fazla umut vermedi, Bucks muhafızı Damian Lillard da dahil olmak üzere eksik olan tüm parçalar tarafından reddedilen büyük resim barometresi olarak bunun yararlılığı.

Ancak Bronny James'in bugüne kadarki en büyük NBA fırsatını benimsemeye hazır olması kesinlikle olumluydu.

“Güvenimi kazandım ve sadece temsilciler karşısında rahatlığımı kazandım ve oraya çıkıp verilirse fırsatımdan yararlandım” dedi. “Yani her zaman hazır olmak, sanırım, bu benim için en büyük şey.”