Bronny James hazır ama LeBron sezon öncesi açılış maçını izleyecek

Badem

Member
Bronny James, NBA'deki ilk sezon öncesi maçına hazır. Ve şimdiye kadar oynadığı tüm basketbol maçları gibi LeBron James de izleyecek.

Karar hakkında bilgi sahibi olan ancak kamuya açık konuşmaya yetkili olmayan kaynaklara göre, Lakers'ın 39 yaşındaki yıldızı, Cuma günü Palm Springs bölgesindeki Acrisure Arena'da Minnesota'ya karşı oynanacak sezon öncesi açılış maçında forma giyemeyecek.

Takımın çaylakları Dalton Knecht ve Bronny James, NBA heyecanını ilk kez deneyimleyecekleri için heyecanlılar.

Bronny James, “Elbette sinirler var” dedi. “Her şeyle birlikte gelir. Ama oraya çıkıp önümde oynayan insanlardan bir şeyler öğreneceğim için heyecanlıyım. Eğer oyunumu sergileme şansım olursa, bunu yeteneğimin en iyi şekilde yapacağım.”

Lakers'ın ilk tur draft hakkı Knecht, basit bir işe odaklandığını söyledi.

“Şutları düşürmeye, savunmaya hazır olmak [and] geri dönüş” dedi. “Aslında sadece oyunculara yer açın ve ardından gol atmaya hazır olun. İşte bu. Savunma ve ribaund oynayın.”

Üç günlük antrenman boyunca Bronny James, Lakers'ın yeni koçu JJ Redick ile çalışmaktan keyif aldı.

Bronny James, “Şu ana kadar harika bir koç” dedi. “Şu ana kadar tesiste inanılmaz bir enerji vardı, bu yüzden duyduğuma göre geçen seneki enerjinin daha da arttığını hissediyorum.”

Takım arkadaşları ve rakipler olarak LeBron ve Bronny James arasındaki özel anların Lakers antrenmanlarında özel kalması gerekecek.

“Kendim için şunu söyleyebilirim: [it’s] Bronny James, “Sadece bir sonraki seviyede oynayarak güven inşa ediyorum” dedi. “Oraya çıkıyorum ve tekrarlarımı yapıyorum. Bu şutları atmak çok şey ifade ediyor ama sadece gol atmak anlamına geliyor. Aslında pek bir fark yok. Babamla oynamak bile özel bir deneyim ve bunun için gerçekten minnettarım.”