'Bir Oyun 7': Lakers, Game 5 vs. Timberwolves için odağı keskinleştiriyor

Badem

Member
JJ Redick 10 ay önce Lakers koçluk işini aldığında, matematiği kendi yararlarına kullanacaklarına söz verdi. Salı, bu sözü verdiği aynı binada dururken, Isaac Newton ateşini duvardan bir elma haline getirecek bir şey söyledi.

“Oyun 5'i kazanmalıyız ve hepsi bu. Antrenörler tarafından aktarıldı [and] Oyuncular, ”dedi Redick.“ Yarın bizim için 7 Oyun 7. ”

Beş ve yedinin farklı sayılar olduğunu veya Lakers'ın Minnesota'ya karşı bu ilk tur playoff serisinde gerçek bir Game 7 oynamasını unutmayın, iki kez daha kazanmaları gerekiyor. Redick'in teoremi hala sağlam.

Yıldız koruyucusu Luka Doncic, “Kesinlikle Game 7 gibi davranmalıyız. Kaybediyoruz ve eve gidiyoruz,” dedi. “Ne olursa olsun, gelecekte bakamayız. Bu yüzden bu oyuna odaklanmalıyız ve sonra oradan devam et.”

Peki Game 7 gibi Oyun 5'in oyun 7 ne anlama geliyor?

Guard Austin Reaves, “Her mülkiyeti saldırmaya gitmeniz gereken bireysel bir şey olarak muamele etmelisiniz,” dedi. “Ve oyun ne kadar çok devam ederse, açıkçası dördüncü çeyreğe gittiğinizde ve yakın bir oyun olduğunda, bu oyunlar oyunun ilk iki dakikasını daha fazla önemlidir. Ama eğer her oyunun önemli bir zihniyeti ile giderseniz ve yeteneğinizin en iyisini yürütürseniz, asla mükemmel olmayacaksınız, ancak kendinize kazanmak için iyi bir fırsat vereceksiniz.”

Lakers, Salı günü antrenmana dönmeden önce Minnesota'da yürek parçalayan bir Game 4 kaybını takiben ekstra bir izin lüksüne sahipti. Redick, grubun ruh halini “olması gerektiği gibi kenarda” söyledi.

Redick, bunu ikinci yarıda Doncic, Reaves, Leaves, LeBron James, Rui Hachimura ve Dorian Finney-Smith'i oynadığı 24 dakikadan daha fazla bir trend olarak işaret ettiğini söyledi.

“En iyi iki oyuncumuz sonunda yerleşimleri kaçırdı. Yorgun oldukları için düzenleri kaçırdıklarını sanmıyorum” dedi.

Vibes takımın etrafında iyi olmamalı, Lakers çeyreklerin kapanışında ve seri boyunca dördüncü çeyrekte kötü bir şekilde dövüldü.

“Daha fazla atış yapmalıyım. İşte bu,” dedi Doncic dördüncü çeyreklerden. “Sanırım bazı iyi çekimlerimiz vardı. Yapmadık. Açıkçası ben, Bron, AR, bu noktada oyunu aşağı doğru yürümeliyiz. Bu yüzden başlıyorum, oyunu kapatmak için daha iyi bir iş yapmalıyım.”

Redick, Oyun 5'teki bu gruba başlayıp başlamayacağını söylemezdi. Normalde ikinci yarıda oynayacak ve yapmayan oyuncularla konuştuğunu söyledi.

“Dün herkesle ikinci yarıda oynayacak olan konuştum. Hepsi anladım” dedi. “Bununla ilgili bir sorun yoktu.”

Lakers, Game 4'ün üçüncü çeyreğinde topu daha fazla hareket ettirebildiklerinde ve bire bir saldırılara güvenenlerden daha iyi atışlar yaratabildiklerinde başarılarının bir kısmını çoğaltmayı umduklarını söyledi. Bu filmde açıktı.

Buna sahip olabileceğimizi düşündük, ”dedi Doncic.“ Bize oyuna mal olan küçük hatalardı. Ama sadece üçüncü çeyreğe baktığımda, nasıl oynadığımız ve topu nasıl paylaştığımız, etrafta uçma şeklimiz, bir sonraki oyun için bana güven veriyor. ”

Lakers matematiğin onlara karşı olduğunu biliyor-sadece 13 takım 3-1 takım bir dizi kazanmak için geri döndü. Ama playoffların bu aşamasında matematik ne önemlidir?

“Rekabet etmeliyiz,” dedi Reaves. “Mümkün olduğunca sert oynayın ve bir oyun 7 gibi davranın.”