Austin Reaves neden sorulduğunda Lakers'ı taşıyabilmekten daha fazlası

Badem

Member
Denver – Bir soyunma odasında, coğrafya önemli ve cuma gecesi Denver'da Austin Reaves büyük koltuktaydı.

Tipik olarak Nuggets'ın ziyaret eden soyunma odasının içinde LeBron James'e atanan alanı kullanarak, duşlara en yakın oturdu, oyuncular Denver'ı sersemletme şansını yakaladıktan sonra içeri ve dışarı doğru yola çıktı.

Cam Reddish, Christian Koloko, Jordan Goodwin – her biri sadece kısa bir süre durdurmak ve Cuma gecesi oynayan yalnız Lakers marşından hızlı bir cesaret almak için uzaydan geçti.

Tamamen 10 kişilik rotasyonunun arka arkasına% 60'ın ikinci gecesinde takımını eksi James ve Luka Doncic'i neredeyse eksi James ve Luka Doncic'i neredeyse eksi James ve Luka Doncic'i taşıyan Lakers'ın büyük üçünün tartışmasız üçüncü üyesi olan Reaves'in saati altındaydılar.

Ancak 37 puan, 13 asist, sekiz ribaunt ve dört top çalma yeterli değildi – sadece yedi kez daha başarılacak kadar özel rakamlar, Doncic, James, Michael Jordan, Larry Bird, Pete Maravich, Bernard King ve Kenny Anderson'a katılma birkaçı olarak katılıyor.

Bu yılın başlarında, eksi James ve Doncic, Reaces yedi ribaunt ve yedi asist ile 45 puan aldı, sayılar Lakers tarihinde kuruluşun büyüklerinin bir listesi ile sadece 25 katına eşitti. Elgin Baylor bunu 10 kez yaptı. Kobe Bryant bunu altı yaptı. Jerry West dört kez en az 45-7-7 vardı. Magic Johnson bunu bir kez yaptı. Ve sonra Reaves var.

Indiana Pacers'a karşı oynadıktan sonra Reaves, “Orada ismimi gördüğünüzde garip görünüyor,” dedi.

Belki de bu kadar şaşırmayı bırakma zamanı.

Değeri ne olursa olsun, Reaves şok değil, etrafındaki insanlara Lakers için bir günlük Minicamp'tan sonra iki yönlü bir sözleşmede hazırlanmamış bir çaylak olarak önemli olacağını söyleyecek kadar emin değil.

“Uzun zamandır tuhaf bir şekilde kendime güveniyordum,” dedi Reaves Cuma gecesi, ayakları ve ayak bilekleri buzda ıslatıyor. “Dünyanın görmesi sadece sahnede olmak. Ama sana her zaman söylüyorum, sadece oyunu doğru şekilde oynamaya çalışıyorum. Ve çekimler düştüğünde iyi görünüyor. Ve çekimler düşmediğinde, herkes beni öldürmeye hazır. Soyunma odasındaki herkes kazanmak için yapmaları gerekeni yaptı. Ve ne yazık ki, bunu yapmadık. ”

Lakers, dürüst olmak gerekirse, muhtemelen olmalıdır.

Reaves tarafından arka arkaya top çalmalardan sonra son dakikada üç liderlik yaptı, geçiş puanlarına yol açtı ve topu yıllık en değerli oyuncu adayı Nikola Jokic'ten uzaklaştırdı.

İkinci çalma, Dalton Knecht Dunk'a yol açtı, Knecht kavrayışını kaybettikten ve janttan çıktıktan sonra sırtına ve kafasına korkuyordu. JJ Redick, Knecht'i Denver'ın zaman aşımı olarak adlandırdığı için kontrol etmek için koştu ve toplanmasına geç kaldı.

Nuggets çıktı ve nadiren oynayan Koloko'ya saldırdı, Jokic oyunu hızlı bir şekilde gol attı ve oyunu bağladı.

Redick, “Bize gerçekten isteyeceğim doğru ikameleri ve eşleşmeleri alacak zamanım yoktu” dedi. “Ve bu CK'yi vurmuyor, ama Jokic'in hızlı gideceğini bilerek onu zor bir noktaya koydum.”

Reaves'in jumper'ı çıkarıldıktan sonra, Denver Jokic'ten bir ekrandan üç tane açık bir Jamal Murray yarattı ve daha önce birçok kez yaptığı gibi, Denver Guard oyunun en büyük atışını vurdu.

“Kaybetmek berbat,” dedi Reaves. “Ama soyunma odasındaki bu adamların bu gece yaptıklarından memnunum.”

Lakers, dört maçlık bir kaybetme çizgisinde Los Angeles'a geri döndükçe, Reaves'in son iki maçı, 26 yaşındaki koruma bu ay bir buzağı gerginliği nedeniyle iki maçlık bir yokluktan herhangi bir pası salladıktan sonra cesaretlendirmenin birkaç şeridinden biri. Ayrıca sağ bilek ağrısı ile uğraşıyor ve Perşembe günü Milwaukee'ye karşı 28 puan aldıktan sonra atış kolunda büyük bir buz paketi taktı.

Cuma günü James, Sacramento'da oğlu Bryce ve Sierra Canyon'un kasık suşundan kurtulurken bir devlet unvanını kazanmasını izledi. Yeni başlayanlar Jaxson Hayes ve Rui Hachimura da diz yaralanmaları nedeniyle takımla birlikte değildi. Bucks'a karşı 45 puan alan Doncic, buzağı ve ayak bileği yaralanma yönetimi nedeniyle oynamadı. Anahtar tezgah oyuncuları Gabe Vincent (diz) ve Dorian Finney-Smith (ayak bileği) de oturdular.

Reaves, tüm devamsızlıkları kabul etti ve bir tane alıp almayacağını merak etti, sadece James bu sezon Lakers için daha fazla dakika oynadı.

“Bana oynamamı söylediler, bu yüzden oynamaya gidiyorum,” dedi Reaves.

Lakers Cuma günü Reaves'in takımı olsaydı, daha uzun bir süre daha beklenmiyor. Doncic ticareti, eğer Lakers onu koruyabilirse, sözleşmesinin geri kalanında ve ötesinde takımın birincil yaratıcısı olmasını sağladı. James ayrıca, tamamen NBA tipi bir sezon geçirdiği için mülklere hükmetmeye geri dönecek, yani Reaves geri adım atacak ve üçünün en büyük ayarlamasını yapmakla görevlendirilecek.

Reaves tüm bunların kritik bir parçasıdır ve bunun gibi liderlik yapması için şerit bulmak – büyük koltukta olsun ya da olmasın – normal sezonun son ayı için önemli bir görevdir.

“Austin, kariyeri boyunca tıpkı çözmek gibi harika bir iş çıkardı. Ve bunu her zaman bir hafta veya bir ay içinde anlamıyorsunuz, ”dedi Redick Perşembe günkü maçtan önce şunları ekleyerek şunları ekledi:“ Son altı hafta boyunca gerçekleşen birçok şey var. Bu sezon olağanüstü. Oyuncu olarak ona çok güveniyoruz. O ve Luca'nın ikilisine çok güveniyoruz. Ve x-and-o, top üzerinde oynayacak. Toptan oynayacak. LeBron'u geri aldığımızda bir ton fırsatımız olacak. Bu iki adam böyle büyük bir sinerji ve kimyaya sahip. İnanılmaz derecede zeki oyuncular ve birbirlerinden nasıl oynayacağınızı gerçekten anlıyorlar.

“Ve sonra, sanırım bütün olduğumuzda gördün, çocuklar gerçekten Luka ile nasıl oynayacağını öğrendiler. Ve organize olduğumuzda iyi şeyler aldık. ”