Austin Reaves, Lakers’ın galibiyeti sırasında Patrick Beverley’i trolledi

Badem

Member
Chicago —

Austin Reaves, Patrick Beverley Lakers’ın koruma kalçasını takip ederken, Anthony Davis’ten top sürme ile basketbolu aldı. Reaves, şeride üç dripling yaptı ve Beverley üzerinden bir koşucu vurdu.

Ardından, hızla gelişen ve gelişen Reaves’ten anlar geldi.

Hafifçe eğildi ve sağ elini indirdi, NBA’in evrensel hareketi olan “çok küçük”, Reaves’in dördüncü çeyreğin sonlarında Beverley’e gururla yaptığı bir hareket.

Bu nedenle, Reaves sezonun üçüncü başlangıcında 19 sayı atıp, beş asistle katkıda bulunduktan ve sekiz şutunun sadece birini kaçırdıktan sonra, tabii ki eski Lakers takım arkadaşı ve aynı şeyi LeBron’a yapmış olan arkadaşı Beverley’i trollemesi soruldu. James Pazar gecesi Crypto.com Arena’da.

Reaves gülümseyerek, “Yani, en son Bron’la oynadığımızda yaptı,” dedi. “Tüm maç boyunca yapmayı düşündüğüm bir şey değildi ama doğru zaman, doğru durum gibi hissettim. Ve senin de dediğin gibi Pat ile benim iyi bir ilişkimiz var. Ona saygı duyarım. Sadece ben yarışıyorum.”

Gerçekten de James’in arkasında Reaves vardı.

Beverley, dördüncü çeyrekte kulvarda James’e karşı gol attığında, Chicago Bulls guardı elini James’e doğru “çok küçük” bir hareketle indirdi.

James, United Center soyunma odasındaki sandalyesine oturdu ve Reaves’in Beverley’e ne yaptığı sorulduğunda gülümsedi.

“[What went through my mind was] AR her zaman arkamı kolladı, ”dedi James. ” Her zaman. Eskiden Kobe’yi (Bryant) benden daha çok sevmesine rağmen. Onu affettim.”

James uzun uzun güldü, belli ki anın tadını çıkarıyordu.

Reaves’e bakan ve alt sahada koştuktan sonra gülümseyen Anthony Davis de öyle.

Lakers koçu Darvin Ham, “Biraz arkadaşça saçma sapan konuşmalar veya saçma sapan jestler,” dedi. “Yıllar boyunca ligin konusu buydu.”

Belki de tüm bunlardan daha önemli olan, Lakers’ın başlangıç geri sahası veya Reaves ve D’Angelo Russell’ın oyunuydu.

Davis ve James için bir çift, verimli ve tamamlayıcı parçalar olarak etkileyiciydiler.

Son iki maçı sağ kalça ağrısıyla kaçırdıktan sonra geri dönen Russell ve Reaves birleşerek sahadan 20’ye 14, üç sayılık mesafeden altıya üç ve beşer asist yaptı.

Reaves, “Dostum, onunla oynamayı seviyorum,” dedi. “Sadece doğru şekilde oynuyor. Basit oyunu yapar. Hangi oyunu oynamak istediğiniz gibi, oyuna nasıl dahil olmak istediğinizi sormak için elinden geleni yapacaktır. Bunun gibi küçük şeyler. Saha içinde ve saha dışında gerçekten iyi bir kimya oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bir kez birlikte golf oynadık. Sadece konuşuyoruz – ve o zamanlarda basketbol hakkında çok konuşuyoruz. Bu eğlenceli çünkü o çok yetenekli ama aynı zamanda o kadar bencil değil ki bu takımdaki herkese iyi bir enerji veriyor.”

Russell sahadan 17 sayı ile 12’de yediydi ve artı-35’ti.

Herhangi bir oyuncunun en fazla dakikasını yaklaşık 36 dakika oynadı.

“Urrrr,” dedi Russell oyun süresi sorulduğunda.

Peki, kendisine nasıl hissettirdiği soruldu.

“İyi hissediyorum. İyi hissediyorum. Çok kolay,” dedi Russell. “Beni başka bir durumda tutsaydın, öylece oraya atılsaydın, biraz zorlanabilirsin, ritmini bulmakta biraz zorlanabilirsin ve bunun gibi şeyler. Benim için oyunun bana gelmesine izin verdim ve bunu savunma tarafında yapmaya ve bu anlamda kilitlenmeye çalıştım. Ve saldırgan bir şekilde sadece akıyor. Biz patlıyorduk. Top hareket ediyordu ve çocuklar şut atıyordu ve bu çok kolaydı.”

Ve birçok yönden, Russell ve Reaves sahada işleri kolaylaştırdı.

İkisi arasında bir bağ oluştu ve bu, oyunlarında kendini göstermeye başladı.

Russell, “Austin Reaves’in gerçekten yapamayacağı bir şey söyleyebilir misin bilmiyorum,” dedi. Hücum tarafında oyuna hakim ve ben de aynısını yapmaya çalışıyorum. Yani, bizi oradaki iki adamın (AD, Bron) yanına getirdiğinizde, oyun çok basit.

Russell kalça sakatlığının sorun olmayacağını söyledi.

Lakers, Cuma gecesi Minnesota Timberwolves’ta oynadığında gitmeye hazır olacak, LA takımı Batı Konferansı’ndaki yedinci sıra için sadece yarım oyun geride.

“Acı yok. Acı yok. Sadece zorladım, ”dedi Russell. “Yani, onu esnetiyorum, biraz iltihaplı ve tam o anda ve orası acıyacak. Düzeltmek için birkaç günüm vardı. Harika hissediyorum. Dediğim gibi, oradaki insanlar bana çok iyi baktılar. Bu yüzden onlara bunun için çok fazla kredi vermeye çalışıyorum.