Anthony Davis'in canavar oyunu var, Lakers Win'de 42 puanla bitirdi

Badem

Member
Charlotte, NC – Lakers mükemmeldi, Anthony Davis basketbol sahasında her yerde hakim olurken, skorbord neredeyse her mülkte lehine yükseldi. Lakers'ın enerjisi grafiklerin dışındaydı, ekip etrafında uçarken ve ciroları zorladı ve kaçırma atışlarını zorladı. Suç, Davis'i ya da başka birini yerleşimler ve dunks için açık bulduğu için mükemmel bir senkronize oldu.

Zirvede bir takımdı. Ama sadece 12 dakika sürdü.

Lakers Pazartesi günü Charlotte'daki güçlerinin tepesine koştukları kadar çabuk, derinliklerine düştüler, 23 puanlık bir ilk çeyrek kurşun dördüncü sırada ikiye düştüler. Yine de, son üç çeyrek için gerçek bir ivme olmadan bile, Lakers hiç izlemedikleri bir oyunda 112-107 galibiyetle kaçmayı başardı.

Davis 42 sayı ve 23 ribauntla bitirdi. İlk çeyreği tarihi bir hakimiyet seviyesiydi. İlk yedi atışını yaptı ve 11 ribaunt alırken 21 sayı attı. Son 28 yılda hiçbir oyuncu (Stathead.com Çeyrek Verileri Gittikçe) ilk çeyrekte 21 sayı ve 11 ribauntla bir oyun açmadı.

“Her şey yoluna girdi,” dedi LeBron James.

21 sayı ve 11 ribaunt, Hornets takımının ilk çeyrekte sahip olduğu tümden daha fazlaydı.

“Bu etkileyici bir oyun. Bunu söyleyerek başlayın, ”dedi Austin Reaves. “Ama bu, bireysel bir oyun gördüğüm basketbolun en etkileyici çeyreği olabilir. Neredeyse gidip oturduğumuzu ve yaptığı şeyi yapmasını izlediğimizi hissettim. ”

Biraz yaptılar.

Charlotte, Lakers teknik direktörü JJ Redick'in oyundan önce tahmin ettiği gibi, Lakers boyayı kapattıktan sonra üç sayı atmaya başladı. Lamelo Ball'un ikinci çeyreğinin başında ikinci üçü 16'ya çıktı, ancak mahkemeye geri dönerken ayak bileğini yuvarladı. Oyunu terk etti ve geri dönmedi, sadece dokuz dakika oynadı.

Yine de Hornets, Lakers'ın mahkemenin her iki ucundaki infazı kraterlere girerken derinden sıcak kaldı. James, bir mülkiyeti sona erdirmek için üçünü kötü bir şekilde yayınladı. Davis, diğerini sona erdirmek için 19 metre uzaklıktaki bir dizden ateş etmek zorunda kaldı.

Charlotte (12-31), sadece ikinci çeyrekte yedi Lakers cirosunun yardım ettiği ilk devre arasında sekiz olarak kesildi. Neyse ki, Davis hakim olmaya devam etti.

“Sadece iyi hissediyordum,” dedi Davis.

Lakers (26-18) hiçbir zaman ritimlerini tam olarak geri kazanmadı, sadece ikinci yarıda kısaca kıvılcım çıkarırken oyunu bu kadar büyük bir yastık inşa ettikleri için minnettar.

“Dört çeyrek boyunca çok oynadık. Şimdi hoş değildi, ama dört çeyrek için çok oynadık, ”dedi Redick. “Bence benim için bu gece çok fazla zihinsel hata yaptık. Ve bak, bunun Cumartesi ve dün uzun uçuştan çıkıp çıkmadığını ve doğu kıyısına alışıp kalmadığını bilmiyorum. Biraz beyin sisi hissettim, tıpkı erkeklerin oynamadığı gibi daha az. Erkekler bu gece sert oynadı ve bu gece adamlar bağlıydı. Sadece birçok zihinsel hatamız vardı. ”

Lakers, 28 Charlotte puanı için topu 19 kez çevirdi. Hornetlerin sekiz üçlü yapmalarına izin verdiler. Fakat Charlotte bir mülkiyete girdiğinde bile, Lakers her zaman iyileşti.

James, “Buraya kimseyi havaya uçurmaya çalışmak için gelmedik,” dedi. “Buraya oyunu kazanmak için geldik. Ve baştan sona sert oynadık. ”

Bu sezon ikinci maçını oynayan Jarred Vanderbilt, dördüncü sırada önemli bir çalma ve dunk vardı. Dördüncü çeyrekte daha önce James ile geçen Max Christie, Charlotte bankının önünde dört puanlık bir oyun oynadı.

Ve Dorian Finney-Smith oyunu Charlotte'un Miles Bridges üzerinde bir canavar dunk ile noktaladı.

“Bu 'gram oluyor,” dedi Davis.